Ovde ste
Home > Sport > Stankovi: Milan lako dobio penal

Stankovi: Milan lako dobio penal


Trener Crvene zvezde Dejan Stankovi posle remija sa Milanom (2:2) pred novinare je doao ushien.


SSIzvor: B92

Foto: StarSport

Foto: StarSport

Crvenog lica, ne toliko srean, ve sa tragovima u posledici drame usled pogotka Milana Pavkova u poslednjim sekundama, sa igraem manje.

Poeo je izlaganjem da je verovao u pozitivan rezultat, iako je napomenuo da je Milan prelako dobio penal.

“Osetio sam sve momke koji su odradili fenomenalan posao protiv jake ekipe. Pavkov je nagraen. Kada neko dobro radi, dobro mu se vraa. estitam momcima na hrabroj igri, iako smo u 15 minuta bili nekako tihi”, krenuo je Stankovi, a onda se brzo prebacio na situaciju za penal “rosonera”.

“Penal je dosta olako dosuen. Ok, razumem da je Milan i nosi teinu, ali je dosta lagano svirao. Gledao sam sa Pankovom video, rekao mi je ‘Mister stavio sam mu ruku na rame i nisam ga gurao’. Teo Ernandes je pao, nije povuen, a Milan je dobio lako penal”, objasnio je Stankovi, uz napomenu da ne trai alibi za takvu odluku.

Milan je imao 2:1, Rodi je “pocrveneo”, a onda se desio Pavkov.

“Nismo odustajali ni sa igraem manje. Uspeli smo sa izjednailo i ostavimo otvorenu nadu za revan. Bie tee na San Siru, nemamo Milunovia i Rodia, ali emo nekako sastavitj tim”.

Pohvala je usledila za Gelora Kangu i Mirka Ivania.

“Stavili smo taku na sve to je bilo. Nisam zlopamtilo. Nemam nista protiv ikog, sve dok je grupa iznad svakog ponedinca. Svi se rtvovali za svakog. Lepu partiju odograo je Ivani, ali sam mu rekao da nekad mora da bude cinian. Da je ‘bocnuo’ Donarumu.. Idemo dalje, rastemo iz mea u me”, zakljuio je Stankovi, uz konstataciju da mi je ao to 60.000 ljudi nije pratilo ovaj susret.

Sa stadiona “Rajko Miti” – Milo Simanovi

Pratite nas na naoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i ukljuite se u nau Viber zajednicu.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top