Ovde ste
Home > Kultura > SVI SU OBOŽAVALI OVOG PEVAČA! Bio je 3 godine u vezi sa Britni Spirs, a onda ga je JAVNOST OMRZLA! /FOTO/

SVI SU OBOŽAVALI OVOG PEVAČA! Bio je 3 godine u vezi sa Britni Spirs, a onda ga je JAVNOST OMRZLA! /FOTO/


Kako tvrde fanovi pevačice,Timberlejk  je 2002. objavio hit „Cry Me a River”, numeru za koju mnogi kažu da govori o tome kako ga je Britni prevarila. Čak i glumica koja se pojavljuje u spotu za ovu pesmu liči na pevačicu. 

– Način na koji su se ljudi tada odnosili prema njoj bio je vrlo srednjoškolski, ona je u njihovim očima bila laka ženska, a on školski heroj – kaže Vesli Moris u dokumentarcu i dodaje:

– Iskoristio je taj spot da bi nju optužio za propast njihove veze. 

Britni i Džastin upoznali su se zahvaljujući emisiji „The All New Mickey Mouse Club”, a počeli su da se zabavljaju 1999. godine. Veza je trajala tri godine, a nakon raskida pojavila se u svetskim tabloidima priča da je razlog bila nevera Britni Spirs

To je dosta promenilo mišljenje javnosti o njoj, čemu je doprineo i pomenuti Džastinov hit, koji se do danas smatra jednom od njegovih najuspešnijih pesama. 

– Timberlejk nije jedini kreator psihičkih problema koji su doveli do situacije u kojoj je danas Britni, ali nije učinio ništa da smiri bes oko nje. Zašto bi? Imao je koristi od toga – piše novinarka Skači Kol za „Bazfid” u tekstu s naslovom: „Da li Džastin Timberlejk treba da se izvini”.

Dotakla se i situacije sa Dženet Džekson s nastupa na Superboulu 2014. kada joj je Timberlejk pomerio odeću zbog čega su se videle njene g*udi. Timberlejk se ni zbog toga nikada nije suočio s posledicama za svoj deo nastupa i za ono što je kasnije postalo poznato kao „Nipplegate”, istakla je Koulova.

APfoto

Džastin i Britni

Na profilima pevača pojavili su se brojni negativni komentari.

– „Izvini joj se odmah”, „Gadiš mi se”, „Čak i ako tada nisi znao bolje, danas joj duguješ izvinjenje” – poručuju u tim komentarima.

Dokumentarni film „Njujork tajmsa” priča o usponu pevačice pa sve do njene borbe da joj se vrati pravo da sama donosi odluke o svom privatnom i poslovnom životu.

Prema dokumentarcu, Britni odbija da nastupi sve dok njen otac ima starateljstvo nad njom. Britnin advokat tvrdio je na saslušanju u decembru da je pevačica počela da strahuje od oca i tražio je da mu u potpunosti oduzmu starateljstvo nakon što je Džejmi Spirs navodno unajmio novog menadžera bez savetovanja s njom.

Reuters

Kad se saznalo da njen otac upravlja celom njenom imovinom, ali i u njeno ime donosi sve privatne i poslovne odluke zbog jedne kratkotrajne psihijatrijske hospitalizacije iz 2008. godine, društvenim mrežama je počeo da se širi #FreeBritney pokret iza kojeg stoje njeni obožavaoci. 

Nakon nekoliko novih održanih ročišta, Britni Spirs i dalje ne sme sama da donosi odluke, ali o njenom slučaju se i dalje govori.

Izvorni link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top