Ovde ste
Home > Sport > Tenis > ZVEREV JE SVESTAN! Samo na jedan način mogu da pobedim Novaka

ZVEREV JE SVESTAN! Samo na jedan način mogu da pobedim Novaka


U četvrtfinalu sam Grend slema i verovatno radim neke dobre stvari. Gledam na ono šta je ispred mene, a najteži mečevi su tek ispred mene. Moraću da igram svoj najbolji tenis, pogotovo ovde gde je Đokovićev omiljeni teren i njegov najdraži turnir – izjavio je Zverev.

Da bih imao šansu protiv njega, moram da igram ekstremno dobro. Moram da igram agresivan tenis, da ja budem taj koji dominira. Radujem se tom izazovu i mislim da će biti najteži mogući izazov biti baš igrati protiv Novaka u jednoj od završnih rundi na Grend slemu.

Tanjug/AP

Aleksander Zverev

Đoković i Zverev su poslednji duel imali nedavno u Melburnu na ATP kupu, kada je srpski teniser odneo tesnu pobedu.

To je bio fizički težak duel, uvek sa puno kretanja. Protiv njega moraš da se krećeš neverovatno dobro. Kao što sam rekao, jedan je od najtežih izazova u sportu igrati protiv njega u Melburnu – istakao je Zverev.

Ipak, u dva navrata je Saša uspeo da pobedi Noleta.

 Dva puta sam ga pobedio u Rimu i Londonu, ali u ostalim duelima je bilo veoma teško. Igrali smo dva puta u poslednjih nekoliko meseci, u Londonu i na ATP kupu i bio je vrlo neizvestan meč i mogao je da ode u oba smera. Mislim da bi i on isto to rekao – poručio je Nemac.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top