Ovde ste
Home > Sport > Fudbal > BOMBA! ENGLEZI BRUJE O JOKANOVIĆU! Srbin ima ponudu od 2.000.000 funti, bio bi najplaćeniji trener u Čempionšipu!

BOMBA! ENGLEZI BRUJE O JOKANOVIĆU! Srbin ima ponudu od 2.000.000 funti, bio bi najplaćeniji trener u Čempionšipu!


Navodno, čelnici Šefilda ne žale novac kako bi doveli Srbina na klupu, a plan je da to bude na duže staze. Jokanović je već sa dva kluba uspeo iz Čempionšipa do dovede do najelitnijeg engleskog takmičenja, a Šefild želi da se vrati u Premijer ligu odmah nakon naredne sezone.

Slaviša Jokanović je trenutno zadužen za vođstvo Al Garafe, ima prilično jak finansijski ugovor, što bi moglo da koči posao, pišu Englezi.

Action Images via Reuters

Slaviša Jokanović je velika želja Šefild Junajteda

Ali, aukoliko dođe do dogovora Srbin bi postao najplaćeniji trener u Čempionšipu, jer bi dobio dva miliona funti na godišnjem nivou. Jokanović je na Bliskom istoku još od juna 2019. godine, a navodno bi se rado vratio u Englesku. Ranije se spekulisalo da je na radaru Vest Broma, Šefild venzdeja, Kardifa i Derbija.

Pored našeg trener, u igri je i Stiv Kuper iz Svonsija. Njemu nije sigurno mesto i moguć je raskid saradnje do kraja ove sezone, a i za njega se govori da ne bi došao u Šefild ukoliko ne bi dobio mnogo jači ugovor nego tamo gde trenutno jeste.

Šefild junajted je trenutno na poslednjem mestu Premijer lige sa samo 14 bodova i isto toliko od Njukasla koji je prvi iznad crte.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top