Ovde ste
Home > Život > “IMAO SAM UZORE ZA ULOGU KRIMINALCA” Nikola Kojo o rolama u serijama “Tajne vinove loze” i “Radio Mileva”

“IMAO SAM UZORE ZA ULOGU KRIMINALCA” Nikola Kojo o rolama u serijama “Tajne vinove loze” i “Radio Mileva”


Nova humoristička serija na RTS “Radio Mileva” gledaocima je donela dobru zabavu pre svega zahvaljujući odličnim glumcima, koji su zanimljiv scenario pretočili u igru. Među njima je i naš proslavljeni glumac Nikola Kojo, koji kao vlasnik lokalnog kafića ima veze sa svim komšijama obližnje zgrade, koji nose okosnicu priče.

nikola kojo

Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija

nikola kojo

– On je neka vrsta ramena za plakanje za sve stanare – objasnio je glumac.

– Ta njegova kafana mesto je sastanaka i rastanaka, ali i ispovedaonica svim stanarima. Upravo tu upoznajemo i njegov lik, viteza beogradskog asfalta. Igram bivšeg kriminalca koji je u penziji, sada vlasnika kafića i tako dalje – po uzoru na neke ljude koji su postojali u našim životima – opisao je kratko Kojo, a prenosi “TV Ekran”.

Lik kriminalca nije prvi put oživeo u ovoj seriji. Naime, tek završena prva sezona televizijske drame “Tajne vinove loze” u poslednjoj epizodi donela je još jednu sličnu rolu za Nikolu Koja. Tu se tek pojavio diskretno najavivši svoj lik, koji će biti jedan od nosilaca priče u nastavku ove popularne serije, koji publika s nestrpljenjem očekuje.

VIDEO: Nikola Kojo vikendica

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top