Ovde ste
Home > Život > Džeremi Klarkson: “Megan Markl je gotova, omiljena je među mladima i glupima” – Vesti – Život

Džeremi Klarkson: “Megan Markl je gotova, omiljena je među mladima i glupima” – Vesti – Život


Džeremi Klarkson, poznati britanski voditelj, osvrnuo se na celokupnu situaciju u vezi sa intervjuom koji su princ Hari i Megan Markl dali Opri Vinfri, a koji je potresao kraljevsku porodicu.


Izvor: B92

EPA/ANDY RAIN

EPA/ANDY RAIN

Klarkson je u svojoj kolumni za list “The Sun” napisao da je Megan Markl “omiljena među onima koji su mladi i glupi, i koji veruju kako će njeno glupavo izigravanje žrtve dovesti do propasti monarhije”.

Kako dodaje, britanska kraljevska porodica preživela je i “mnogo gore stvari”, poput odsecanja glava i ljubavnih afera.

“Prilično sam siguran da će prebroditi banalna razmišljanja blesave male TV glumice. Verujte mi, Megan je gotova. Za pet godina će da pozira kod Tadž Mahala ili na jahti nekog plejboja, a jadni Pirs će da shvati kako je bez ikakvog razloga ostao bez posla”, napisao je Klarkson.

On se ovde osvrće na Pirsa Morgana, američkog novinara koji je tvrdio da je Megan Markl lagala u intervjuu, a zatim je, pod pritiskom publike, dao otkaz na CBS televiziji, gde je dugo vodio jutarnji program.

Podsetimo, Megan Markl je u intervjuu koji su ona i njen suprug dali Opri Vinfri izjavila kako su pojedini članovi kraljevske porodice bili zabrinuti za to koje će boje kože biti njihov sin Arči, a govorila je i o tome da je pomišljala na samoubistvo.

Posle gotovo dva dana ćutanja, naposletku se oglasila i Bakingemska palata, izjavom da “im je žao što su Hari i Megan povređeni”, ali i da se “nekih događaja sećaju drugačije”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top