Ovde ste
Home > Život > Luna i Marko se POSVAĐALI ZBOG NJEGOVE MAME “Poludela je i rekla mu da to ne dolazi u obzir!” Umešala se i Anabela

Luna i Marko se POSVAĐALI ZBOG NJEGOVE MAME “Poludela je i rekla mu da to ne dolazi u obzir!” Umešala se i Anabela


Luna Đogani i Marko Miljković su se, prema pisanju medija, posvađali kada joj je on predložio da neko vreme žive sa njegovom mamom Nedeljkom.

Luna Đogani i Marko Miljković

Foto: A. Ivanović / RAS Srbija

Luna Đogani i Marko Miljković

Luna i Marko savršeno se slažu i jedva čekaju da na svet dođe njihova ćerkica, a kako se taj dan bliži sve češće pričaju o tome kako će se snaći i organizovati, budući da im je to prvo dete. Marku je čak palo na pamet da u njihov novi dom pređe da živi njegova majka Nedeljka koja bi im bila od neprocenjive pomoći, piše “Svet”. Međutim, Luna se, kako se navodi, ne slaže sa tim.

– Luna zaista voli i poštuje svekrvu, ali se boji kako će se uklopiti. Koliko god se njih dve poštovale, Luna se plaši da bi zajednički život pokvario taj dobar odnos. Marko zna da je njegova majka duša od žene, da je smirena, popustljiva i jako dobra, pa veruje da će pomoć u kući i oko bebe mnogo značiti Luni kada se porodi, a i sigurniji bi bio kada bi Nedeljka živela sa njima. Bar ne bi morao da brine o njoj, jer ipak je ona žena u godinama, a živi sama u Brusu. Niti ima ko da joj kupi, niti da joj se nađe ako se nešto desi. Svestan je i on da joj je kako godine idu sve potrebnija pomoć sina i snaje – rekao je izvor pomenutog lista i dodao:

– Luna i Marko već mesecima traže odgovarajuću kuću u okolini Beograda, a Marko je smatrao da u velikoj kući njegova majka nikom neće smetati jer nije naporna i navalentna žena. Razmišljao je čak i da proda kuću u Brusu, pa da i taj novac uloži u kupovinu novog doma. Međutim, kada je Luni rekao o čemu razmišlja ona je poludela, rekla mu je da to ne dolazi u obzir i da ne želi da živi u zajednici. Ona je pokušala da mu objasni da nema ništa protiv njegove majke, već da je neizbežno da se porodični odnosi naruše kada su svi pod istim krovom. Jednostavno, ona želi svoju privatnost, a ne da joj se neko meša i visi joj nad glavom. Marko je onda i odustao.

Kako se dalje navodi, Anabela Atijas je podržala ćerku.

Anabela i Luna

Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija

Anabela i Luna

– Anabela je podržala Lunu, smatra da to ne bi bilo dobro ni za koga i posavetovala je da ne pristaje na kompromis u ovom slučaju, jer kako kaže, ne treba joj svekrva u kući – zaključio je izvor.

Luna, koja je sada u sedmom mesecu trudnoće, pored svega za svekrvu uvek ima samo reči hvale i voli je, a nedavno je i priznala da se gotovo svakodnevno čuju.

– Svekrva me često zove, voli da zna da sam dobro, govori mi da ne idem bosa, da mi ne bude go stomak, da se hranim zdravo, da ne dižem teško. Čujemo se često, ona je isto iskusna – rekla je Luna.

VIDEO: Luna i Marko u Dubaiju

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top