Ovde ste
Home > Sport > Tenis > STARLETE RUŠE BRAK NOLETU! Raskrinkane! Atraktivne Nišlijke smislile paklen plan! /FOTO/

STARLETE RUŠE BRAK NOLETU! Raskrinkane! Atraktivne Nišlijke smislile paklen plan! /FOTO/


Starleta iz Niša Natalija Šćekić (19) dospela je na stranice najpoznatijih svetskih tabloida preko leđa Novaka Đokovića (33)! Šćekićeva je dala intervju za jedan srpski nedeljnik u kojem je ispričala da su joj nudili 60.000 evra da rasturi brak Noletu!

Atraktivna plavuša je rekla da je jedan menadžer stupio s njom u kontakt kako bi zavela Novaka, odvukla ga u krevet i sve to snimila!

Sluša majku

Natalija u svemu kopira majku, koja je htela da je učini poznatom dok je još bila maloletna
Izvor Informera

– Sa mnom je stupio u kontakt jedan čovek kog znam iz grada, važio je za ozbiljnog menadžera. Kad mi je zakazao susret, mislila sam da je neki poslovni angažman. Međutim, on je rekao da treba da zavedem Novaka Đokovića i da se to snimi, a zauzvrat bih dobila 60.000 evra i putovanje po izboru. Mislila sam da je sve šala – kaže Natalija.

Maštovita priča

Nišlijka, koja za sebe tvrdi da je manekenka iako nema sklopljen ugovor ni sa jednom poznatom modnom kućom, kaže da se uvredila i odbila ponudu.

– Bila sam uvređena i ponižena. Znam da za manekenke kažu da su svakakve, ali ja sam se trudila da gradim ime u ovom poslu bez mrlje, a onda mi neko kaže da moram da spavam s nekim za pare. Došlo mi je da ga udarim. Nadam se da nije našao neku devojku koja će to da uradi jer nije fer prema Novaku. On je porodičan čovek i dečko za primer – zaključila je Natalija.

300 EVRA 

TRAŽILA JE NATALIJINA MAJKA JEDNOM BIZNISMENU KAKO NE BI OBJAVILA KOMPROMITUJUĆE SNIMKE

Kako je tačno mislila ona ili navodni menadžer da priđe Novaku, koji je pre svega retko u Beogradu, nije poznato. Vrlo je izvesno da je njena priča plod mašte, ali to nije sprečilo najpoznatije svetske listove poput britanskog “Sana” i španske “Marke” da je prenesu.

Elitne prostitutke

Sve je još sumnjivije kada se uzme u obzir da je Natalija ćerka Anabele Šćekić Tigrice, učesnice rijalitija “Maldivi”. Njena majka je više puta imala problema sa zakonom, pa ne bi bilo čudno da je sve to njena ideja, otkriva Informerov izvor.

Natalija i Anabela su nerazdvojne, a ćerka u svemu kopira majku. Sve je, verovatno, Anabelina ideja. Ona želi da svoju ćerku učini poznatom, to je pokušavala i kad je Natalija bila maloletna. Uvek je insistirala da i ona učestvuje u rijaliti programima i naglašavala kako im se udvaraju milioneri, o čemu svedoče njene ranije izjave. Bila je osuđivana zbog ucenjivanja, a bila je i deo mreže elitnih prostitutki – tvrdi izvor Informera.

 

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top