Ovde ste
Home > Sport > Fudbal > HAOS NA KONFERENCIJI reprezentacije Hrvatske! Uključila se Modrićeva ŽENA i pitala kada će PRESTATI! /VIDEO/

HAOS NA KONFERENCIJI reprezentacije Hrvatske! Uključila se Modrićeva ŽENA i pitala kada će PRESTATI! /VIDEO/


Modrić je za reprezentaciju Hrvatske odigrao 135 utakmica i tako je pretekao Darija Srnu. U to ime, Fudbalski savez Hrvatske priredio je iznenađenje za svog kapitena. 

Navodno, trebalo je to da bude konferencija pred utakmicu sa Maltom, ali su se umesto novinara pojavili bivši saigrači, treneri, prijatelje i članovi porodice. 

Reuters

Modriću su pitanja postavljali Darijo Srna, Slaven Bilić, Davor Landeka, Niko Kranjčar, Hrvoje Čale, Marijan Buljat, Iva Olivari i Mateo Kovačić, a najveći šou napravila je njegova supruga Vanja Modrić.

Vanja Modrić ga je pitala ko mu je omiljeni saigrač od svih sa kojima je igra u reprezentaciji.

– Ovo mi je najteže pitanje, i od žene naravno, ko će da postavi teško nego žena. Najdraži, ne mogu to da izdvojim jednog. Igrao sam sa mnogo saigrača i stekao sam odnose sa mnogima prijateljske, ne bih rekao jednog, već nekoliko. Da li da ih nabrajam ili da ostane da su mi svi dragi. Daj neko lakše? – tražio je Modrić, a supruga mu je uslišila želju.

Da li znaš kad ćeš prestati da igraš?

– Ne ide lako s tobom. Ne znam ljubavi, ti sama znaš koliko mi ovo znači, koliko sam srećan kada igram sa reprezentacijom, moraćeš još malo da se strpiš, videćemo koliko će to biti, ali imaćemo priliku da uživamo zajedno i da više budemo zajedno, nemoj da te to brine – odgovorio je uz osmeh.

Reuters

Konferenciju je završio otac Stipe, koji ga je pitao za najdraži gol.

– Najdraži gol je onaj protiv Argentine, zbog svega što smo napravili na Svetskom prvenstvu u Rusiji i zbog značaja utakmice. Naravno da su mi svi reprezentativni golovi dragi, ali ovaj je posebniji od drugih – odgovorio je Luka.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top