Ovde ste
Home > Sport > Fudbal > HOĆEŠ DA PSUJEŠ? E sad nećeš da igraš protiv Nemačke!

HOĆEŠ DA PSUJEŠ? E sad nećeš da igraš protiv Nemačke!


Fudbaler Udinezea Ilija Nestorovski je na meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Linheštajna nakon što je postigao gol iz penala za pobedu od 5:0 opsovao u kameru, rečima:

– Ćutite, pi..a vam materina!

Taj potez je razljutio makedonske navijače, koji su razumeli da je poruka upučena njima zbog kritika za loše igre na poslednjim utakmicama, pa su usledili brojni pozivi selektoru preko društvenih mreža da Nestorovskog izbaci iz reprezentacije.

Nestorovski se nakon toga izvinio makedonskoj javnosti rečima da poruka nije upućena njima, već da je, kako je preneo portal Supersport, namenjena osobama koje su pretile njemu i njegovoj porodici.

U pisanoj izjavi Angelovski je rekao da takvo ponašanje Nestorovskog zaslužuje sankcije i da zato neće igrati na predstojećem meču kvalifikacija protiv Nemačke.

printscreen

Selektor Severne Makedonije

– Prvo, drago mi je da se izvinio i dao svoje objašnjene zašto je to uradio, ali takvo ponašanje ne može da prodje nesankcionisano, zato je oslobodjen obaveza za sledeći meč sa Nemačkom- naveo je Angelovski, podsećajući da je sinoć na konferenciji za novinare obećao da će potez Nestorovskog komentarisati kad pogleda snimak utakmice.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top