Ovde ste
Home > Sport > Marjanovi o Doniu: On je kao Teodosi

Marjanovi o Doniu: On je kao Teodosi


Koarka Dalas Maveriksa Boban Marjanovi pohvalno je govorio o svojim kolegama.


SNIzvor: B92, Tanjug

EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Marjanovi je u razgovoru za Tanjug prvo priao o dolasku u reprezentaciju i koliko mu to znai.

Neizostavna tema bio je sjajni Luka Doni i saradnja sa njim.

“Volim da kaem da je Luka “Medik“, slian je Milou Teodosiu. Budi otvoren samo na deli sekunde i moe da oekuje loptu u svom pravcu. Sve ekipe menjaju odbrane zbog njega, deava se esto da ga uvaju i po trojica protivnikih igraa, ali on ipak pronalzi reenje da postigne ko ili podeli dobar pas. On te neke sitnice u igri radi perfektno. Zaista ne znam kako u tome uspeva, ali svaki dan iznenadi. Ne samo protivnike, komentatore i ljude pored malih ekrana, ve i mene koji sam s njim svaki dan“.

Marjanovi je pokuao i da objasni ta je tajna uspeha Luke Donia, koji sa samo 22 godine prosto ini uda u NBA.

“Na treninzima on ne radi nita drugaije od ostalih igraa, samo je drugaiji od nas. Jednostavno, on ima tu magiju u sebi. Zato ga i zovem „Medik“. Luka je poseban, zaista je jedinstven. Nije stvar samo u tome to je sjajan igra, nego to je i dobar ovek. Sve te osobine ga krase i ine ga jo veim“. “Luka je izvanredan momak i mnogo mi je pomogao kad sam stigao u Dalas. Sve to mi je bilo potrebno, od pronalaenja smetaja, to toga gde su najboji restorani, a da ne govorimo o asistencijama na treninzima i utakmicama. Ljudi ga znaju kao koarkaa, ali ne znaju ga lino. Zato elim da naglasim da je izvanredna osoba“.

Da li je Nikola Joki MVP NBA lige za sezonu 2020/21?

“Uvek sam na strani Jokia. Moj veliki prijatelj, pravi drug. Jako bih voleo da bude MVP i elim mu da to postane. Deko plee po terenu, svaki dan je novi tripl-dabl, to postaje kao normalno. U poetku sam se svaki put radovao, vaaauuuu Joki je ostvario tripl-dabl. Sada mi je to postalo kao normalna stvar, ne samo za mene ve i za njega i ljude oko njega. Mogu samo da kaem bravo majstore i nastavi tako da igra“.

Marjanovi je sa oduevljenjem prokomentarisao i sve bolje partije jo jednog srpskog koarkaa u NBA ligi, mladog Alekseja Pokuevskog u dresu Oklahome.

“Ba protiv nas je pre par nedelja imao odlinu utakmicu. Tad se vratio iz razvojne lige, stekao je tamo iskustvo, dobio igrako samopuzdanje. Imao je dobru ulogu, seam se da je u tom meu pogodio jednu ba vanu trojku. Igra sve bolje i bolje, lepo se kree i saigrai ga vole. Kad te tim voli onda ti je mnogo lake”.

Pratite nas na naoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i ukljuite se u nau Viber zajednicu.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top