Ovde ste
Home > Život > Poela prodaja “sataninih patika”; Najk nee nita s tim – Vesti – ivot

Poela prodaja “sataninih patika”; Najk nee nita s tim – Vesti – ivot


Najuticajniji mladi ameriki reper Lil Nas Iks lansirao je “satanine patike” – modifikaciju uvenog modela Najk er maks 97, sa “specijalnim dodatkom” u vazdunom onu – jednom kapi ljudske krvi, a koje su od danas u prodaji po ceni od 1.018 dolara.


Izvor: Tanjug

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Ameriki mediji su preneli da se kompanija Nike ogradila od tih patika, a Njujork Tajms navodi i rei osnivaa kompanije M S C H F, koja ih je zajedno sa Iksom izradila, da su “zaposleni sami dali krv” za taj poduhvat.

Specijalne “satanine patike” izraene su u manjoj seriji za “samo 666” posebnih “srenika”. Svake imaju svoj vidni serijski broj uz podseanje da su jedne od 666, a imaju i privezak – “satanistiki pentagram”.

Patike su modifikacija “Najk er maks” patika iz 1997. godine, ali sa temom satane i avola – u crveno, crnoj boji.

Kako navode ameriki mediji, kap ljudske krvi nalazi se u svakom vazdunom onu napunjenom posebnim crvenim mastilom.

Tviter zajednica i fanovi u SAD, ali i irom planete, ve su duboko okirani i zgroeni novim, blago reeno, udnim modelom i porukama tipa “bolje vladati u paklu nego sluiti u raju” .

Koliina u kojoj su patike proizvedene predstavlja broj avola, dok je cena odreena po jevandelju po Luki 10:18, izvezenom zlatnom bojom na patikama, a odnosi se na deo “Videh satanu gde pade sa neba kao munja”.

Patike su izraene u saradnji sa M S C H F, brendom ije je sedite u Bruklinu, a koji je 2019. godine napravio verziju Nike patika “napunjenih” svetom vodicom nazvanih “Jesus Shoes” ija je cena bila 4.000 dolara.

“Reklama” za Isusove patike bila je da onaj ko ih kupi moe bukvalno da hoda po vodi, a ve sada na drutvenim mreama za novi model ironino kau da se u njima stvarno gazi po ljudima.

M S C H F i reper X koji za desetak dan puni 21 godinu danas izbaciju “zlokobniju” verziju sportske obue.

Tajm je Iksa proglasio za jednu od najuticajnijih linosti na internetu i a uvrten je na Forbsovu listu 30 najuspesnijih ispod 30.

Lil Nas X je zajedno sa Bili Rej Sajrusom napravio hit “Old Town Road” koji se zvanino popeo na tron najprodavanijih pesama u istoriji Amerike asocijacija za diskografiju. Imao je 14 platinijumskih tiraa a prestigao je “All of Me” Dona Ledenda i “Despacito” Luisa Fonsija.

Iksova pesma je 2019. godineo postavila rekord time to je najdue ostala na vrhu Bilbordove liste ustanovljene 1958. godine (19 nedelja), pre nego to ju je zamenila pesma “Bad guy” od Bili Ajli.

Pratite nas na naoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i ukljuite se u nau Viber zajednicu.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top