Ovde ste
Home > Život > Ana Sević SASLUŠANA U POLICIJI, a onda i Darko Lazić: Evo detalja

Ana Sević SASLUŠANA U POLICIJI, a onda i Darko Lazić: Evo detalja


Pevačica Ana Sević navodno je dobila poziv iz policije zbog toga što se na automobilu koji se vodi na nju marke “Mercedes CLK” navodno nalaze tablice drugog auta, tačnije “Juga”, pišu domaći mediji.

Zabuna oko automobila i tablica nastala je kada su policajci sa Zvezdare još u novembru prošle godine u rutinskoj kontroli proverili “Mercedes”, koji je bio parkiran na ulici. Kako u tom trenutku u vozilu nije bilo vozača, službenici su proverom tablica utvrdili da one ne pripadaju tom autu, navode domaći mediji.

– “Mercedes” je tada po nalogu policije prebačen na parking policijske stanice. Nakon toga je utvrđeno da je vlasnik tog “Mercedesa” Ana Sević – objašnjava izvor i dodaje da je ona zbog toga pozvana u policiju.

Sevićeva je pre nekoliko dana navodno došla u stanicu i objasnila da je taj automobil prodala pre nekoliko godina.

– Taj auto mi je kupio bivši suprug, Darko Lazić još 2014. godine. Ja sam ga u dogovoru sa Darkom prodala 2016. godine. Čoveka, koji je kupio auto od mene, znam kao “Nikola Crni”. Ništa više o njemu ne znam – rekla je pevačica u policiji, pišu mediji.

Nakon toga, poziv od polciije je navodno dobio i Darko Lazić, pevač i Anin bivši muž.

Darko Lazić

Foto: instagram/darkolazicofficial / Instagram

Darko Lazić

– On je potvrdio Aninu priču, ali je i dodao da on ne zna da li je kupac isplatio “Mercedesa” u celosti, jer nije u kontaktu sa čovekom kome je auto prodat – dodaje izvor za “Kurir”.

Izvor dodaje i da je o ovom slučaju obavešten i tužilac iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva, koja se izjasnila da se vozilo vrati vlasniku, a da se tablice koje mu ne pripadaju unište, kao i da nema elemenata krivičnog dela.

VIDEO: Darko Lazić uživa sa porodicom

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top