Ovde ste
Home > Sport > Fudbal > INTER KRENUO JUVENTUSOVIM STOPAMA! Neroazuri promenili GRB i razljutili NAVIJAČE! /FOTO/

INTER KRENUO JUVENTUSOVIM STOPAMA! Neroazuri promenili GRB i razljutili NAVIJAČE! /FOTO/


Pod nazivom “Moje ime je moja priča”, Inter je predstavio grb koji se sastoji od belih slova I i M, po imenu kluba i grada Milana, za razliku od dosadašnjeg grba na kome su bila ispisana slova F, C, I, M.

Slova I i M su izvezena na plavoj podlozi, oivičena belom i crnom bojom. Kako je prenela Gazeta delo Sport, novi grb će odmah biti korišćen na pojedinim zvaničnim proizvodima Intera. Fudbaleri će nositi trenerke sa novim grbom na zgrevanju uoči utakmice sa Kaljarijem, 11. aprila.

Prvu utakmicu u dresovima sa novim grbom, fudbaleri Intera odigraće na početku sledeće sezone. Na društvenim mrežama brojni navijači Intera izrazili su nezadovoljstvo izgledom novog grba.

Gazeta je navela da je kompanija Suning, vlasnik Intera, promenila grb u sred teške finansijske situacije, pošto kasne plate, ali da promenom brenda namerava da ostane u milanskom klubu. Inter je trenutno prvi na tabeli Serije A sa šest bodova više i utakmicom manje od drugoplasiranog gradskog rivala Milana.

Podsećamo, istu stvar je uradio Juventus 2017. godine kada su stari grb zamenili novim, što se takođe nije dopalo velikom broju navijača. 

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top