Ovde ste
Home > Vesti > MENI BALŠINE PARE NE TREBAJU, ČIM MI UPLATI DAĆU SIGURNOJ KUĆI ZA ŽRTVE NASILJA! Vesić dobio tužbu protiv Božovića!

MENI BALŠINE PARE NE TREBAJU, ČIM MI UPLATI DAĆU SIGURNOJ KUĆI ZA ŽRTVE NASILJA! Vesić dobio tužbu protiv Božovića!


– Poštujem odluke suda i ne komentarišem ih, bilo da su u moju korist ili ne. Ali kod naše opozicije postoji pravilo da kada dobiju presudu hvale se na sva zvona, a kada izgube spor tada im je ceo svet kriv i kukaju na sav glas. Kada sudija presudi u njihovu korist tada je za njih heroj, a kada presudi protiv njih tada je “sluga vlasti”. Tako oni razumeju nezavisnost pravosuđa. Kao kada su kroz “reformu” za noć ostavili bez posla više hiljada sudija i tužilaca.

Da razjasnimo, kako Božović ponovo ne bi menjao teze i kako mi ne bi dao povod za novu tužbu. 
Sud je u dva stepena presudio da nikakve veze, ni formalne, ni neformalne, nemam sa nabavkom jelke. Kao i da je taj postupak urađen u skladu sa zakonom. Dakle, Božović nije govorio istinu kada je mene optužio da sam odgovoran za to.

Pošto se Božović žali da mora da plati 166.100 dinara želim da ga obavestim da su troškovi mojih advokata, prema sudskoj presudi, 112.100 dinara. Oni su to zaslužili jer su se borili na sudu da dokažu da Božović ne govori istinu. Ostalih, 50.000 dinara, koje prema presudi suda Božović treba meni da plati čim dobijem uplatiću na račun Sigurne kuće za žrtve nasilja. Meni Božovićeve pare ne trebaju.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top