Ovde ste
Home > Tehnika > Nova Honor pametna narukvica sa baterijom koja traje do dve nedelje

Nova Honor pametna narukvica sa baterijom koja traje do dve nedelje


Standardne funkcije sata, mogućnost isčitavanja svih notifikacija sa telefona, baterija koja traje dve nedelje i veći tačskrin, najvažnije su karakteristike nove Honor pametne narukvice. Sa oznakom Band 6, ovo je novi uređaj brenda Honor koji je počeo da radi odvojeno od kompanije Huawei.

Honor Band 6 ima 1,47 inčni AMOLED ekran rezolucije 194 x 368, odnosno ekran je veći za 148% u poređenju sa HONOR Band 5. Sa svojim 2.5D zakrivljenim staklenim ekranom sa premazom koji sprečava ostavljanje otisaka prstiju, Band 6 ima elegantan dizajn, upotpunjen Honor logotipom na levoj strani i pogodnim bočnim dugmetom na desnoj strani. Inače, dostupan je u tri boje, Meteorite Black, Sandstone Grey i Coral Pink.Za ljubitelje fitnesa, onih koje vole redovno da vežbaju, Honor Band 6 donosi podržavanje za 10 režima vežbanja, uključujući trčanje i hodanje na otvorenom i u zatvorenom (vodootporna je do 50 metara), biciklizam, plivanje u zatvorenom, i proizvoljan trening. Tokom treninga, ova pametna narukvica pruža sveobuhvatne podatke u realnom vremenu kako bi pomogao korisnicima da prate svoje performanse i što lakše ispune svoje ciljeve.

Honor Band 6 stiže kod nas u maju

Foto: Promo

Honor Band 6 stiže kod nas u maju

Uz to, ova pametna narukvica prati nivoe zasićenja kiseonikom u krvotoku (SpO2), ali i da bežei puls korisnika u realnom vremenu 24 sata dnevno, kao i da upozori u slučajevima nepravilnog pulsa i ukaže na poveani nivo stresa. Daje i opciju praćenja sna.

Već spomenuta baterija uz jedno punjenje može izdržati do 14 dana u uobičajenim uslovima upotrebe i 10 dana kod naprednih korisnika. Poseduje i tehnologiju brzog punjenja pa uz 10 minuta punjenja može da traje i do tri dana.

Kada je povezan sa korisnikovim telefonom, HONOR Band 6 nudi čitav niz korisnih funkcija koje svakodnevne zadatke čine lakim. Na primer, funkcija daljinskog upravljanja omogućava korisnicima da pokrenu kameru svog pametnog telefona i slikaju fotografiju direktno sa svog zgloba.

Band 6

Foto: Promo

Band 6

Druge korisne funkcije uključuju neprimetnu kontrolu puštanja muzike , obaveštenja kada korisnik prima pozive ili poruke, vremensku prognozu, alarme i “pronađi moj telefona” funkcija koja korisnicima nudi neprekidnu udobnost 24 sata dnevno.

Honor Band 6 kod nas stiže početkom maja a cena je 6.990 dinara.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top