Ovde ste
Home > Sport > okovi: etiri teniska turnira ove godine u Beogradu

okovi: etiri teniska turnira ove godine u Beogradu


Beograd e ove godine organizovati etiri teniska turnira u obe konkurencije, saoptio ore okovi, direktor ATP turnira “Serbia open 2021.


SNIzvor: B92, Tanjug

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Turnir “Serbia open 2021” iz serije 250, odrae od 19. do 25. aprila u Beogradu bez prisustva publike i uz ogranieno prisustvo medije.

okovi istakao da e nastupiti 12 igraa iz Top 35, meu kojima su najbolji teniser sveta Novak okovi, Dominik Tim, Gael Monfis i Aslan Karacev, kao i da je Stan Vavrinka morao da otkae uee zbog povrede.


“Uloili smo velike napore da vratimo ATP turnir u Srbiju i da ga organizujemo na najviem nivou u skladu sa merama Vlade Srbije i ATP-a. Ovo je samo poetak, nama je cilj da turnir u narednim godinama dobije licnecu 500. Odziv igraa je dobar, s obzirom na to da se u isto vreme igra turnir u Barseloni”,
rekao je okovi na konferenciji za medije.

okovi je naveo da e nedelju dana pre ATP turnira biti organizovan i elender za tenisere, a potvrdio je da e prestonica Srbije biti domain i WTA turnira iz serije 250, koji e biti na programu od 16. maja, kao i da e Beograd organizovati i enski elender od 22. jula.

Igrai e biti smetni u “polubalonu”, izolovani, sa redovnim testiranjem, a turnir e imati i humanitarni znaaj, jer e se za svaki as donirati odreena suma za humanitarne svrhe preko “Fondacije Novak okovi”.

Pratite nas na naoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i ukljuite se u nau Viber zajednicu.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top