Ovde ste
Home > Život > Ovakve ih nikada niste videli: Biković, Nina i Brena poslali snažnu poruku: “Najvažnija je unutrašnja lepota”

Ovakve ih nikada niste videli: Biković, Nina i Brena poslali snažnu poruku: “Najvažnija je unutrašnja lepota”


Pevačica Lepa Brena i glumci Miloš Biković i Nina Janković iznenadili su javnost video snimcima u kojima ne liče na sebe. Naime oni su probali nove filtere na Instagramu, koji su im vidno uveličali usne, izobličili jagodice i iskosili oči i ujedno poslali važnu poruku svima.

Miloš Biković

Foto: Instagram

Miloš Biković

Biković je među prvima odlučio da u snimku objasni koliko je bitno da volite sebe sa svim vrlinama i manama i skrenuo pažnju na važnost unutrašnje lepote.

– U životu je najvažnija unutrašnja lepota. Najvažnije da čovek radi na sebi, na svojoj duši, da mu to bude glavni cilj jer to što je spolja, to dođe i prođe. Mladost dođe i prođe i to nije važno, važno je koncentrisati se na ono što je unutra – poručio je Biković u svom obraćanju dok je na snimku delovao neprepoznatljivo.

Nina Janković

Foto: Instagram

Nina Janković

I čuvena pevačka zvezda, Brena, kao i glumica Nina, podelili su video sa istim filterima i izobličenim likom i jasno uputile poruku koliko filteri čine da izgubite lični opis i budete manje lepi.

VIDEO: Biković se snimio sa filterima

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top