Ovde ste
Home > Život > FRUŠKE TERME – Rajski vikend u prvim Termama u Srbiji!

FRUŠKE TERME – Rajski vikend u prvim Termama u Srbiji!


Izaberite specijalnu ponudu -neka ovo proleće bude u znaku opuštanja-uživanja u prirodi

Vrdnik je jedinstvena vazdušna banja u ovom delu Evrope, na svega pola sata od Novog Sada i četrdeset pet minuta od Beograda, na Fruškoj gori. U banji Vrdnik čeka Vas prava oaza uživanja za sva čula. Šumovitim putevima, banja je smeštena na južnom obodu Nacionalnog parka Fruška gora i okružena prostranstvima voćnjaka, pašnjaka, vinograda, stoletnim hrastovima i lipovim šumama. Najveći broj sunčanih sati u Vojvodini obećava sunčano i vedro vreme na Vašem odmoru.

Hotel Fruške Terme istovremeno će učiniti da se zaljubite u prirodu koja ga okružuje, uz sve užitke vrhunske wellness & spa ponude. Smešten na samoj granici sa nacionalnim parkom, idealan je za uživanje u svim bojama prirode uz bogatstvo termo-mineralne vode.

Sa impozantnim wellness centrom površine preko 7500m² i 1500m² vodenih površina, podeljenim u nekoliko zona kako bi se svakom gostu ponudilo potpuno autentično iskustvo, hotel Fruške Terme postao je prepoznatljivo mesto sa kvalitetnom uslugom, toplom dobrodošlicom i bogatim sadržajem. Gosti imaju priliku da se opuste u vodenom svetu sa čak

8 različitih bazena sa termo-mineralnom vodom temperature od 29 do 34°C. Za najmlađe goste osmislili smo pravo vodeno carstvo kreirano samo za njih. Dva bazena sa toboganom, pećinom i tim animatora koji su kreirali igre i razna takmičenja kako bi užitak bio što veći.

Ukoliko je mališane potrebno naučiti plivati, nemojte da brinete i na to smo mislili. Dok vi uživate, naši licencirani instruktori obučavaju mališane i pretvaraju ih u prave plivače. Nakon opuštanja u termalnim bazenima, tu odmaranju nije kraj, pošto hotel Fruške Terme nudi svojim gostima i sauna svet sa 12 različitih vrsta sauna, parnih kupatila, slane sobe, ruske banje i unikatne relax zone sa vodenim krevetima.

Foto: Promo / Promo

Sredinom aprila otvaramo prvi „Nud sauna svet“ koji je rađen po uzoru na svetske wellness centre jer želimo da proširimo našu ponudu i da obradujemo naše goste.

Mesto koje Vam pruža apsolutno zadovoljstvo svih čula. Dodir sa prirodom kroz šetnje stazama zdravlja, oporavak i revitalizaciju organizma kroz lekovitu termalnu voda koja se nalazi u bazenima, tretmane tela i lica koje sprovode timovi strukovnih terapeuta, gurmanske specijalitete sačuvane tradicijom od zaborava.

Izaberite paket koji je idealan za Vas ili iznenadite Vaše najmilije.

Dobro došli u hotel Fruške Terme.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top