Ovde ste
Home > Sport > LJUBAV PREMA RELIJU USAĐENA OD MALENA! Šampion Centralno Evropske Zone primer kako uskladiti posao i hobi!

LJUBAV PREMA RELIJU USAĐENA OD MALENA! Šampion Centralno Evropske Zone primer kako uskladiti posao i hobi!


Kako sam ističe, ljubav prema reliju počela je još od ranog detinjstva.

Imam osećaj da sam od samog rođenja vezan za reli, zvuči kao floskula, ali zaista je tako. Ali da kažem, svakako od ranog detinjstva sam se “zaljubio”u vožnju i reli trke – rekao je Rabasović za Informer.rs.

Privatna arhiva

Goran Rabasović

Mnogim ljubiteljima ovog sporta iz Bajine Bašte, jedan od uzora mu je legendarni Bajinobaštanin Obren Tešić, šampion Ju relija, koji živeo za ovaj sport.

Kao i mnogim ljubeteljima autosporta Sebastien Loeb mi je uzor kada je reč o svetskojm reliju. A od naših imena je to sigurno Obren Tešić, legendarni Bajinobaštanin koji je nizao sjajne uspehe, ali i Mirko Martinović. 

Kako kaže, prve trke se ni ne seća, ali za strah nikada nije bilo mesta.

Privatna arhiva

Ja se više ne sećam prve trke ali straha svakako nije bilo, adrenalin da ali strah ne. A osećaj je uvek isti, kada radite nešto sto volite, uvek je divan osećaj. 

Pored Reli trka, Rabasović s uspehom vodi i porodični biznis, a ističe da je njegov uspeh upravo u tome što ima vremena za sve kada se dobro organizuje.

Želja za osnivanjem spostvenog kluba javila se kada je shvatio da samostalno može više.

Privatna arhiva

Od trenutka kada sam shvatio da mogu više a i da bi trebalo da gradim sebi svet pa kada se povučem iz takmičenja imam nešto što će me održati aktivnim u tom svetu. A i svakako mogu neko iskustvo preneti mladim kolegama. Trenutno imamo 7 posada u klubu i tri momka najavljena da će voziti slalom. 

Rabasović je šampion Centralno Evropske Zone, ali to nije njegov jedini uspeh.

Privatna arhiva

Najveći uspesi su šmpionska titula Centralno Evropske Zone, i državna šampionska titula.

Za kraj nam je otrkio planove, a oni su, kako kaže, uvek užitak i dobro druženje, ako je to na mestu rezultat ne može da izostane i uvek je visok.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top