Ovde ste
Home > Sport > Fudbal > LUDILO, PORTUGALCI POBEDILI U BEOGRADU! Tri meča – devet bodova!

LUDILO, PORTUGALCI POBEDILI U BEOGRADU! Tri meča – devet bodova!


Kristijano Ronaldo je postigao gol u 93. minutu utakmice koji sudija nije priznao jer je Stefan Mitrović sjajno odreagovao, a potom još jednom i sačuvao orlovima remi.

Na konstataciju novinara Rekorda da je Portugalija osvojila sedam bodova u tri utakmice, Fernando Santos je “ispravio” novinara i kroz osmeh rekao:

Tri meča – devet bodova – kazao je selektor Portugala posle pobede nad Luksemburgom 3:1.

Novinare iz Portugalije interesovalo je da li je njihova reprezentacija igrala uplašeno?

Uplašeno? Nema strah ništa sa šetanjem po terenu. Išli smo nogu pred nogu, šetali se tamo 30 minuta, igrali nag fudbal, napred, nazad, napred, nazad, bez inteziteta. Ni u odbrani, ni u napadu – rekao je Santos.

Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

 

– Da sam uspeo da rešim problem, jasno je da se sve ono ne bi dogodilo. A moraću da ga rešim. Takođe, nije lako igrati svakih 70 sati. Možemo samo da izvučemo poruke, ne možemo da bušimo igrače. Moraće sve da se odradi na bazi razgovora. Moram da im čestitam na onome što su radili u preostalih 60 minuta. Nije to bila igra van ovog sveta, ali jako dobra igra, kojoj samo nekoliko protivnika mogu da se odupru. Moramo uvek da igramo kao mi, sa strašću i organizacijom, pa će onda tehnički kvaliteti napraviti razliku kao što uvek prave – rekao je Santos.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top