Ovde ste
Home > Sport > Marinovi: Da probamo da odrimo pet srpskih ekipa u ABA ligi

Marinovi: Da probamo da odrimo pet srpskih ekipa u ABA ligi


Nismo nita zavrili, imamo jo tri utakmice do kraja ABA lige, izjavio je trener koarkaa Borca Marko Marinovi posle pobede protiv FMP-a 83:76.


MTIzvor: B92, Tanjug

Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Oni su napravili veliki korak prema opstanku u regionalnom takmienju.

“Vana pobeda za nas. Kao to sam ve rekao, svaki trijumf u Jadranskoj ligi je veliki kao kua. Uspeli smo da slavimo sa sedam razlike za eventualni meusobni skor, ako doe do toga. Jo uvek nismo nita zavrili, imamo jo tri utakmice do kraja lige. Odlino smo poeli, a mislim da emo tako i da zavrimo. estitao bih momcima na portvovanoj utakmici. Bilo je tu naravno nekih mana, ali voleo bih da se deava nama, kao nekim ekipama, da igramo loe, a da na kraju ipak pobedimo”, rekao je Marinovi.

Borac sada ima skor od sedam pobeda i 16 poraza i dri osmo mesto.

“Ove godine smo dosta stresa pretrpeli, izgubili smo mnogo utakmca u poslednjim sekundama, tako da je ovo jedna dobra inicijalna kapisla za nastavak i predstojee borbe. estitao bih FMP-u na fer i korektnoj utakmici i poeleo bih mu sreu u nastavku, pa da probamo i mi i oni da opstanemo u ABA takmienju i tako odrimo srpsku koarku sa pet ekipa u Jadranskoj ligi”, zakljuio je Marinovi.

Pratite nas na naoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i ukljuite se u nau Viber zajednicu.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top