Ovde ste
Home > Sport > Mitrovi objasnio proslavu gola Srbije VIDEO

Mitrovi objasnio proslavu gola Srbije VIDEO


Aleksandar Mitrovi, junak pobede Srbije na gostovanju Azerbejdanu, kae da je za sedam osvojenih bodova “orlova” najvanija sjajna atmosfera u timu.


Izvor: B92

Foto: FSS

Foto: FSS

Srbija je na gostovanju u Bakuu pobedila Azerbejdan sa 2:1 i tako zapeatila odlinu kvalifikacionu nedelju.

Mitrovi je po zavretku susreta za sajt FSS poruio kako su ovo izuzetno tri vana boda za na tim.

Mislim da smo odigrali jednu korektnu utakmicu, posle dve utakmice protiv, na papiru jaih rivala, Republike Irske i Portugala. Ovo je bila psihiki bila tea utakmica, ali uspeli smo da je privedemo kraju i dobijemo, ovo su velika tri boda za nas“, kae napada Fulama.

Posebno je bilo interesantno videti proslavu golova naeg tima. Objasnio je o emu se radi.

Imamo jednu igru koju bukvalno igra cela ekipa, igra se zove ‘Mafija’. Jako je komplikovana, ali smo svi u toj igri. Tako smo se i dogovorili, da to bude nain da proslavimo gol. Lep je nain. Imap i bandite, advokate, detektive… Svako dobije po kartu, i onda je tu svaa, treba da se nau banditi. Komplikovano je, kaem, dosta se i lae i jako je zanimljivo. to nas vie ima, bolje je. Igramo svako vee, posle ruka, veere, igramo je i u avionu. Igrja ej konstantno bar 20 igraa. Jako je dobro i za atmosferu i za ubijanje vremena. Izbacili smo telefone, to je vie jedna ‘old school’ igra, to bi se reklo… Dobro je za konekciju, da se zbliimo. Atmosfera u svlaionici je fenomenalna“, kae Aleksandar.

Igra neverovatno u dresu reprezentacije. Postigao je pet golova na poslednja tri mea, ukupno rekordnih 41.

Nisam sebi zacrtao cilj, bogu Hvala, ide to lepo, samo da me zaobiu povbrede. Dau sve od sebe da postignem to vie golova. Najbitnije je da mi kao ekipa igramo dobro, da veemo dobre rezultate, a golovi e doi. Uvek kaem da oko sebe imam dobre igrae, Duu, Fiu, ileta, Radonju, Gudelja, zaboraviu nekog… Imam jako kreativne igrae oko mene, Luku Jovia, Vladovia. Na meni je da budem koncentrisan, da radim dodatno i kad te anse dou, da ih iskoristim“.

Za reprezentaciju uvek igra sa sto odsto kapaciteta, i kae da se naporan rad isplati, bez obzira na neobinu sezonu na klupskom nivou u premijerligau iz Londona.

Ja i kad ne igram u klubu, radim dodatno. Teko odustajem, verujem u naporan rad koji se kad tad isplati. Imam jako lou sezonu u klubu, ali sam znao da e mojih pet minuta doi kad tad. I evo, moda je ovo neki prelomni trenutak za ovu sezonu, ali videemo. Uradiu sve to je do mene da ostanem spreman. Ostalo su neke stvari na koje ne mogu da utiem, koliko u da igram, kad u da igram, taktika trenera… Ono to je do mene, na to se fokusiram maksimalno i dajem sve od sebe“, zakljuio je Mitrovi.

Pratite nas na naoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i ukljuite se u nau Viber zajednicu.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top