Ovde ste
Home > Život > “NIKAD IH NEĆU PODRŽATI! Maja ima dva stana, a gde će on?” Taki saznao da mu se ćerka pomirila sa Janjušem i besan je

“NIKAD IH NEĆU PODRŽATI! Maja ima dva stana, a gde će on?” Taki saznao da mu se ćerka pomirila sa Janjušem i besan je


Protekle noći, ali i danas, ponovo su buknule varnice između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. Ona je završila kod njega ispod pokrivača, a pao je i poljubac.

Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković

Foto: screenshot

Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković

Zbog svega što se izdešavalo protekle noći i danas, oglasio se Majin otac Radomir Marinković Taki, koji je vidno šokiran.

– Rijaliti tek počinje. Ja sam šokiran. Nije mi pozlilo, ali me je iznenadilo. Bilo je sve dobro do 4 sata ujutru, kad ste me pozvali nisam znao o čemu se radi. Ja to nikad nisam podržao i neću, on je jedan manipulator koji joj ispira mozak! On je bolestan, zavisnik od kocke, od svega. On kaže Maji šta će ona kad se završi rijaliti, Maja ima dva stana, a gde će on? Kod mene neće! – rekao je besno Taki.

Taki

Taki

No, on ipak priznaje da je očigledno da postoji ljubav između njegove ćerke i Janjuša, ali ne misli da je to ono pravo.

– Sve što sam imao, rekao sam joj u pozivu. To je neka luda ljubav, izgleda da ona njega stvarno mnogo voli. Mislim da i on nju voli. Ali to je neka bolesna ljubav, ne bi on ostavio ženu da nije osetio nešto. Biće kao i što je bilo, na moju žalost. On ima ženu i dete i rasturio zbog Maje, zbog Šopićeve, imao je on dosta avantura, veliki je on zavodnik – rekao je ironično Taki.

Otkrio da li bi ovaj put prihvatio Janjuša za zeta.

– Nikad u životu ga ne bih prihvatio, kakav zet, smak sveta da bude. Taj čovek nam ne treba u životu, neću više da mu spomenem ime! On nema ništa u životu, glumi klovna, šta je on?! Pravi svadbu, možda njegova ćerka pomisli da je to prava svadba! – zaključio je Taki.

– Čorba je pa veći ološ od Janjuša, nema ga nigde otkako je raskinuo sa Majom. Ona ih napravi zvezdama u kući – rekao je Taki za “Pink”.

VIDEO Janjuš se uvukao Maji u krevet, pa počeo da plače

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top