Ovde ste
Home > Sport > Fudbal > OVAKO SE IDE NA MUNDIJAL! DIKA NE KRIJE DA JE PLAN ISPUNJEN! Znam za razgovor Mitra i Piskija!

OVAKO SE IDE NA MUNDIJAL! DIKA NE KRIJE DA JE PLAN ISPUNJEN! Znam za razgovor Mitra i Piskija!


Orlovi imaju punu podršku javnosti i pozitivno je nacija iznenađena onim što su prikazali Piksijevi izabranici u prvim mečevima kvalifikacija za Mundijal u Kataru.

Vlada zadovoljstvo i među članovima sportskog sektora. Direktor Stevan Dika Stojanović kaže da je sve što je željeno i učinjeno.

Plan za prve tri utakmice je ispunjen. Ovu protiv Azerbejdžana smo slabiji odigrali, ali bez obzira na to, važna su tri boda. Znali smo da će meč biti ovako težak, jer smo imali tri susreta u ovako kratkom periodu. Nismo imali vremena. Sve čestitike igračima što su na ovakav način izneli ciklus- rekao je Stojanović.

Starsportphoto

 

Orlovi su igrali slabije u odnosu na prethodne mečeve, ali su snagom volje i na kartu kvaliteta Mitrovića stigli do drugog gola i sedmog boda u kvalifikacijama.

Bilo je straha tokom cele utakmice. Očekivali smo ovako nešto, kao što sam već rekao. Ali ovu su utakmice koje vode na veliko takmičenje. Ovakvi mečevi moraju da se dobiju. Da li posle dobre i lepršave igre, ili na ovaj način, manje je bitno. Zadovoljni smo, jer smo ispunili plan.

fss

Radost Stojkovića i Živkovića!

Dotakao se Dika naravno i  Aleksandra Mitrovića.  

beta

 

Meni je drago, jer znam da je pre prve utakmice selektor Stojković razgovarao sa njim. Rekao mu je da ima malu minutažu, da je poslednji gol dao u oktobru prošle godine, ali da veruje u njega. Otvorilo mu se, jer dečko pošteno radi i trenira. Svi smo zadovoljni – dodao je Stojanović.  

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top