Ovde ste
Home > Život > “Rastavljale su mi se noge, ruke, kičma, užasni bolovi, ne znam da li sam na OVOM ILI ONOM SVETU” Hasan Dudić o borbi sa koronom

“Rastavljale su mi se noge, ruke, kičma, užasni bolovi, ne znam da li sam na OVOM ILI ONOM SVETU” Hasan Dudić o borbi sa koronom


Pevač Hasan Dudić već osam dana se bori sa korona virusom, a kako je otkrio, oporavak se odvija dobro i lekari su ga iz bolnce pustili na kućno lečenje.

Hasan Dudić

Foto: RAS Srbija

Hasan Dudić

– Bio sam na VMA i na Infektivnoj klinici. Čuvao sam se, i svuda narodu govorio da se pazi, i mene zakači. Počela je prvo mala temperatura, pa kašljanje. Odem na VMA, ali mi ni na kraj pameti nije bio kovid 19, jer sam se pre mesec dana dva puta kontrolisao. Treći put, međutim, kad su mi rekli da je korona, kad nisam “riknuo” – rekao je pevač za “Novosti”.

Hasan Dudić zatim je do detalja opisao kako se osećao.

– U nedelju uveče sam ponovo radio analize, bile su dobre, večeras slede nove. Rezultati su mi k’o bog. Na vreme sam došao, i to je blaži oblik korone, ali nije bilo naivno. Osetio sam kidanje, “rastavljale” su mi se noge, ruke, kičma, glava, prsti… To su bili užasni bolovi, kao da se raspadam. Onda se izgubim u nekom momentu, zadremam pa ne znam ni gde sam. Da li sam na ovom ili na onom svetu. Dolaze ti neke čudne slike, halucinacije, bože me oprosti, sa mrtvima… Sada mi je bolje – rekao je Hasan, koji je dodao da je jedva čekao da napusti bolnicu.

VIDEO: Hasan Dudić – intervju

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top