Ovde ste
Home > Život > Slađa Alegro jela 300 grama čokolade dnevno, a onda uz ovu ishranu skinula 30 kg

Slađa Alegro jela 300 grama čokolade dnevno, a onda uz ovu ishranu skinula 30 kg

Fallback Image


Pevačica Slađa Alegro ispričala je da se drastično ugojila u trudnoći, nakon čega joj je bilo teško da skine suvišne kilograme. Ona je pre tri godine, pred porođaj, imala 82 kilograma, što smatra da je bilo mnogo za njenu građu.

Slađa Alegro

Foto: screenshot

Slađa Alegro

– Baš sam bila debela, da ne kažem kao krmača! Imala sam 82 kilograma, što je mnogo na moju visinu. U trudnoći sam se opustila jer sam išla ka ostvarenju svoje najveće želje. Za sve ostalo me je bilo baš briga. Jela sam dnevno i po 300 grama čokolade, kao i razne ‘fast fud’ obroke. A to je ostavilo traga na mojoj figuri. Dok sam bila trudna, nisam ni mislila o kilaži, ali kada sam se porodila, shvatila sam da to neće tako lako nestati – rekla je Slađa za “Hit Informer” i dodala da se baš pomučila da povrati mladalačku figuru:

– Trudne žene misle da će se lako otarasiti viška kilograma, ali to zaista nije tako. Pogotovo ako ste u godinama u kojima sam ja rodila Milu. Nakon trudnoće treba dosta da se radi na sebi da bi se telo vratilo u normalu.

Slađa je smršala 30 kilograma i sada ima 52 kilograma. Zahvaljujući suprugu Zoranu uspela je uz pomoć ishrane i vežbanja da vrati nekadašnju liniju.

– Moj suprug Zoran je pravi vojnik! On mi je pomogao da kontrolišem šta jedem, što je veoma važno ako nemate dovoljno volje. Potpuno sam promenila način ishrane, izbacila slatkiše, a dosta mi je pomogla i ćerka Mila. Zbog nje sam počela uveče da ležem na vreme i da ustajem rano, a to je jako bitan faktor kada je mršavljenje u pitanju – objašnjava pevačica.

Jelovnik Slađe Alegro, prema pisanju pomenutog lista, sada izgleda ovako:

DORUČAK: Sendvič sa ćurećim prsima i čaj.

RUČAK: Piletina sa salatom.

VEČERA: Riba sa grilovanim povrćem.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top