Ovde ste
Home > Vesti > VATROGASAC SPASILAC BIO NAJBLIŽI MESTU GDE JE RONALDO BACIO KAPITENSKU TRAKU! Ovo je Đorđe koji je pokrenuo humanitarnu aukciju za pomoć malom Gavrilu!

VATROGASAC SPASILAC BIO NAJBLIŽI MESTU GDE JE RONALDO BACIO KAPITENSKU TRAKU! Ovo je Đorđe koji je pokrenuo humanitarnu aukciju za pomoć malom Gavrilu!


Istu je uzeo i u razgovoru sa kolegama vatrogascima i načelstvom u Vatrogasno-spasilačkog brigadi Beograd, došao na ideju stavljanja trake na aukciju radi pomoći bolesnoj deci.  

budi human

Dobilo je podršku Ministarstva unutrašnjih poslova za realizaciju navedene ideje i traku je okačio na Limundo po nama najpopularnijem sajtu za licitaciju. Znalo je da će obožavaoci sporta kao takvog želeti da poseduju traku, a ujedno i pomognu još jednoj od humanitanih akcija pomoći bolesnoj deci.

budi human

Ovom akcijom se priključio kolegama vatrogascima i svim ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji su bezbroj puta do sada učestvovali u humaniranim akcijama.

Vodio se time da kao vatrogasac spasava ljudske živote svakodnevno i smatra da je i ovo jedan od načina da pomogne našim malim drugarima.

Apeluje na sve građane, da pomognu koliko mogu i Gavrilu i ostaloj deci kojoj je potebna naša pomoć.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top