Ovde ste
Home > Sport > Fudbal > FSS POTVRDIO! Poznato ko će voditi Savez u narednom periodu

FSS POTVRDIO! Poznato ko će voditi Savez u narednom periodu

Fallback Image


Na danas održanoj sednici u Staroj Pazovi, Izvršni odbor konstatovao je da je danom podnošenja ostavke, Slaviša Kokeza prestao da obavlja funkciju predsednika.

Zamenik predsednika Marko Pantelić obavljaće funkciju predsednika i obavljati sve poslove iz nadležnosti predsednika, odnosno zastupnika FSS, do izbora novog. Kako se navodi na sajtu Saveza, Pantelić je već upisan kao zastupnik FSS u odgovarajući registar koji vodi Agencija za privredne registre.

Starsportphoto

Marko Pantelić

Kokeza je podneo ostavku 22. marta, nakon što je saslušan zbog navodne povezanosti sa ekstremnim navijačima fudbalskog kluba Partizan, uhapšenim zbog ubistava, otmice i trgovine drogom.

Izvršni odbor FSS izrazio je zadovoljstvo zbog, kako se navodi, odličnog starta reprezentacije na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine i čestitao je selektoru Draganu Stojkoviću, stručnom štabu i igračima na ostvarenim rezultatima. U prve tri utakmice u Grupi A Srbija je osvojila sedam bodova, koliko i prvoplasirani Portugal.

fss

“Orlovi”

Izvršni odbor je danas usvojio finansijski plan za 2021. godinu. Takođe, odlučeno je i da se snimaju sve utakmice Omladinske i Kadetske lige Srbije, u cilju regularnosti i afirmacije fudbala u mlađim kategorijama.

Odlučeno je i da u narednom periodu 30 dece sa Kosova i Metohije budu gosti u kampovima FSS.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top