Ovde ste
Home > Život > “Ja sam navikla da budem prva”

“Ja sam navikla da budem prva”


U medijima je odjeknula vest kako pevačica Marija Šerifović navodno napušta takmičenje “Zvezde Granda”, te da će na njeno mesto doći Zorica Brunclik. Zorica se ovim povodom oglasila na svom Instagram profilu i navela da takav dogovor sa “Grand” produkcijom ne postoji.

Zorica Brunclik

Foto: Instagram

Zorica Brunclik

– Celog života svoje bitke bijem sama, a sa svim kolegama funkcionišem čisto i pošteno – poštovanje za poštovanje, prijateljstvo za prijateljstvo, kolegijalnost za kolegijalnost, ljubav za ljubav. Upravo zato želim da poručim da me ni sa kim nećete posvađati, niti ćete ubaciti razdor između mene i bilo koga – započela je priču Zorica.

Kako je naglasila, ona nikada ne bi pristala na to da bude nečija zamena.

– A naročito nećete uspeti da me spustite na nivo na kome bi želeli da me vidite, tvrdeći da ću ja nekome biti zamena. Moram da vas razočaram, to se nikada neće desiti, jer ja alternacija ni u životu, niti u poslu, nikada neću biti! Ne ide to uz moje ime, lik, karijeru, hitove koje sam snimila, ne slaže mi se ni uz boju kose… A i previše sam navikla da budem prva – napisala je Zorica Brunclik na svom Instagram nalogu i stavila tačku na sva nagađanja.

Marija se, s druge strane, povodom navoda da će napustiti šou “Zvezde Granda” nije oglašavala.

VIDEO: Marija Šerifović se našalila sa Viki Miljković

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top