Ovde ste
Home > Život > “Ko ima ovakve usne, trebalo bi da se KONSULTUJE SA PSIHIJATROM” Pevačica isprozivala silikonske lepotice, a i ona je radila korekcije

“Ko ima ovakve usne, trebalo bi da se KONSULTUJE SA PSIHIJATROM” Pevačica isprozivala silikonske lepotice, a i ona je radila korekcije


Pevačica Katarina Živković, isprozivala je silikonke lepotice koristeći filter koji je potpuno izobličio njeno lice i poslala jasnu poruku svim devojkama.

Katarina Živković

Foto: Instagram/Katarina Živković / Instagram

Katarina Živković

– Ovaj filter nam je ultra zabavan, ali ovo nije smešno, ovo je naša realnost i današnjica. Ovako izgleda većina naših žena, meni se ovo ne sviđa. Ne bih volela nikad ovako da izgledam i smatram da svaka devojka koja bi želela da ima ovakve usne, pre toga bi trebala da se konsultuje sa nekim psihijatrom, doktorom… – rekla je pevačica.

Inače, Katarina Živković u poslednjih par godina uložila je dosta truda kako bi svoj fizički izgled dovela do savršenstva. Često se u poslednje vreme nađe na meti komentara da je “izoperisana” i da je promenila lični opis.

Međutim, kako pevačica ističe, istina je malo drugačija, jer je uz minimalne estetske korekcije došla do željenog izgleda.

VIDEO: Katarina Živković o svađi sa Sarapom

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top