Ovde ste
Home > Sport > Tenis > SRAMOTA, DEČKO NEMA OBRAZA! HOĆE NOVAC, ALI JE PROTIV NOVAKA! Planetu šokirao Rus koji je zbog para izabrao Kazahstan!

SRAMOTA, DEČKO NEMA OBRAZA! HOĆE NOVAC, ALI JE PROTIV NOVAKA! Planetu šokirao Rus koji je zbog para izabrao Kazahstan!


Aleksander Bublik eliminisan u četvrtfinalu turnira u Majamiju, a posle poraza od Janika Sinera je prokomentarisao odnos ATP i PTPA.

Novak Đoković je osnovao PTPA organizaciju sa Vasek Pospišilom kako bi pomogli niže rangiranim igračima. Kanađanin je u Majamiju imao sukob sa čelnikom ATP i tom prilikom je najavio tužbu. Takođe, sve je više tenisera nije nisu zadoovljni radom ATP, a među njuma su najglasniji Aleksandar Zverev, Andrej Rubljov, Džin Izner…

Na tu temu se oglasio i Bublik koji je rekao da je na strani ATP, ali da će biti zahvalan Đokoviću, Pospišilu i PTPA ukoliko izbore više novca za igrače.

USA Today

Sramne izjave Aleksandra Bublika

Pogledao sam video na kom je Vasek Pospišil pokušao da tuži ATP ili uradi šta već… Ja nisam za PTPA – jasan je bio 23-godišnji Bublik i dodao:

 Naravno, ako Đoković uspe da izdejstvuje više novca, reći ću mu “hvala”. Ali, ne želim da se borim za to. Na kraju dana, ATP je taj koji nas hrani i ne želim da idem protiv njih jer ne vidim za šta Novak ili Vasek mogu da ih tuže – kazao je Bublik koji bi novac, ali ako može da on ne mrdne prstom.

tanjug

Novak Đoković

Izuzetno licemerno od tenisera, on bi više para, bez borbe i podrške, i da se ne zameri ATP.

Podsećaja radi, Bublik je Rus, ali je upravo zbog novca i boljih uslova od 2016. godine prešao da igra pod zastavom Kazahstana. Priznao je i da bez novca ne bi ni igrao tenis.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top