Ovde ste
Home > Sport > Fudbal > ŠTA JE PIKSI REKAO MITROVIĆU? Napadač otkrio Englezima detalje razgovora sa selektorom! Jedna reč je bila ključna!

ŠTA JE PIKSI REKAO MITROVIĆU? Napadač otkrio Englezima detalje razgovora sa selektorom! Jedna reč je bila ključna!


Mitrović je na večnoj listi strelaca prestigao rekordera Stjepana Bobeka, oduševio ne samo navijače u Srbiji, nego ceo fudbalski svet.

Napadač orlova poslednjih meseci nije u formi, izgubio je i mesto u Fulamu, uzdrmao ga je promašen penal protiv Škotske, ali magija proradi kada obuče dres Srbije.

Selektor Dragan Stojković otkrio je ranije da je imao razgovor sa Mitrovićem u četiri oka. Naš napadač je Englezima otkrio šta mu je legendarni Piksi rekao.

beta

Ljude u Fulamu je zanimalo da li će Mitrović sada dobiti samopouzdanje, ali Srbin je objasnio da ono nikad nije u deficitu.

Ja nisam tip koji odustaje, verujem u svoje sposobnosti. Ako tim igra ofanzivno, ja znam svoje kvalitete i verujem u sposobnost da dajem golove. Novi selektor mi je ukazao poverenje, odmah mi je rekao da mi veruje. Lepo je to ponovo osetiti i ponovo biti na listi strelaca. Bilo je to čudesnih 10 dana u Srbiji, stvorili smo nešto posebno i sjajno –  rekao je Mitrović.

Mitar je po dolasku objasnio razliku igranja za reprezentaciju i klub. Nisu samo emocije u pitanju, postoji još izuzetno bitan razlog.

fss.rs

 

U reprezentaciji igramo ofanzivan fudbal, stvaramo mnogo šansi, imam dobre saigrače i znao sam da će biti šansi. Fokusirao sam se na fizičku formu, iako ovde nisam mnogo igrao – objasnio je Mitar.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top