Ovde ste
Home > Sport > Tadi: Zvezdini igrai najbolji u “Mafiji” VIDEO

Tadi: Zvezdini igrai najbolji u “Mafiji” VIDEO


Reprezentacija Srbije odlino je poela kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine, a u taboru je sjajna atmosfera.


Z.K.Izvor: B92

Foto: EPA-EFE/Andrej Cukic

Foto: EPA-EFE/Andrej Cukic

Izabranici selektora Dragana Stojkovia Piksija su pobedili u Azerbejdanu sa 2:1 i na terenu predstavili novi nain proslave gola.

Detaljnije ga je objasnio posle utakmice dvostruki strelac, Aleksandar Mitrovi, a igra pod nazivom “Mafija” dopada se i kapitenu Ajaksa, Duanu Tadiu.

To je ‘Mafija’ igrica. Ja sam to igrao sa decom. Zanimljiva igrica, tako smo proslavili gol, malo smo se i ‘zezali’, okupili smo se svi tu. To je ba lepo, pokazuje zajednitvo u ekipi. Tu je ba sve kako treba“, kae Tadi.

Na pitanje ko je najbolji u igrici, Tadi se naalio rekavi da tu prednjae “zvezdai”.

Nema najboljih. Svi blefiraju, pomalo lau, ali dobro, ima stvarno dobrih igraa. Gaji je dobar, nikad ne zna ta ima u rukavu, ali i Gruji. Ta neka Zvezdina kola, dobro su se pokazali! Ne znam zato“, nasmejao se Tadi.

Ispostavlja se da ko najbolje ume da slae, taj je i najbolji.

Pa da, zato to mora da se predstavi za neto to nisi. Imaju u toj igri dobri momci protiv loih, tako da je stvarno zanimljivo. Evo sad su pitali svi, hoemo li da igramo i u avionu, svi su nestrpljivi“, rekao je napada Ajaksa pred polazak iz Azerbejdana.

Pratite nas na naoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i ukljuite se u nau Viber zajednicu.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top