Ovde ste
Home > Sport > Fudbal > UHVAĆENI NA AERODROMU! Halandov otac i Rajola stigli na pregovore sa svetskim velikanom

UHVAĆENI NA AERODROMU! Halandov otac i Rajola stigli na pregovore sa svetskim velikanom


Haland je postigao 49 golova u 49 utakmica otkako je u januaru prošle godine iz Salcburga prešao u Borusiju iz Dortmunda. Za norveškog napadača zainteresovani su i Mančester junajted, Mančester siti, Real Madrid i Čelsi.

Prema pisanju Dejli Mejla, novi predsednik Barselone Đoan Laporta želi da dovede Halanda, a njegov pomoćnik dočekao je fudbalerovog oca Alfa Ingea Halanda i agenta Mina Rajolu na aerodromu.

Španski Sport objavio je video snimak dolaska oca i menadžera 20-godišnjeg fudbalera u Barselonu, na kako je navedeno, razgovore o transferu.

Rajola je za Atletik rekao da bi transfer mogao da se očekuje, usled brzog napretka Halanda.

Svi su pogrešili u vezi Halanda. On je uradio stvari mnogo brže nego što su svi mogli da zamisle. On ide ispred sopstvenog razvoja, ispred svog rasporeda. Možda sam bio suviše oprezan kada sam rekao: ‘Hajde u Dortmund umesto ne znam ni ja gde’ – rekao je Rajola, preneo je Eurosport.

Ovaj momak, 100 odsto sam uveren i svi su uvereni, može da pređe u bilo koji klub, u koji god želi, a to je mogao da uradi prošle godine. O Halandu se sada najviše priča – dodao je on.

Nemački Sport 1 preneo je da uprava Dortmunda Rajoline izjave smatra “objavom rata”, pošto agent “igra poker” oko nove plate Halanda.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top