Ovde ste
Home > Život > “BEZ TEKSTA SAM, starateljstvo nije rešeno” Tanja Savić otkrila zašto još uvek nije otišla u Austraiju po sinove, pa progovorila o Dušanu i tužbi

“BEZ TEKSTA SAM, starateljstvo nije rešeno” Tanja Savić otkrila zašto još uvek nije otišla u Austraiju po sinove, pa progovorila o Dušanu i tužbi


Pevačica Tanja Savić nije obaveštena da je njen suprug Dušan Jovančević navodno uložio žalbu na odluku suda da se njihovi sinovi vrate u Srbiju, već je za tu informaciju saznala iz medija.

Foto: Dejan Briza / RAS Srbija

Tanja ima problem da ode u Australiju po sinove zbog otkazivanja letova i obaveznog karantina u trajanju od dve nedelje koji mora da provede tamo, a ističe da ne postoji drugi način da vrati decu, jer kako sama kaže, ako ne ode po njih, otac ih neće vratiti u Srbiju.

– Saznala sam iz medija da je Dušan podneo žalbu na odluku suda da se deca vrate u Srbiju, kad ste mi prosledili, nisam ranije čula za to. Nemam ni odgovor, bez teksta sam. Starateljstvo nad decom još uvek nije rešeno, tek ćemo da se borimo za starateljstvo nakon razvoda, a sudska odluka da se deca vrate u Srbiju, u svoj pređašni boravak, ta odluka je donesena – rekla je Tanja za “Telegraf.rs“.

Video: Tanja Savić priča o deci, nije ih čula 7 dana

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top