Ovde ste
Home > Vesti > ČEDA DO DETALJA OPISAO DEŠAVANJA U VILI “MIR”, A ONDA SE RASPLAKAO: Teško mi je, gledao sam samo 20 minuta serije!

ČEDA DO DETALJA OPISAO DEŠAVANJA U VILI “MIR”, A ONDA SE RASPLAKAO: Teško mi je, gledao sam samo 20 minuta serije!


Čedu Jovanovića u seriji glumi mladi glumac Milan Marić.

– Ja njega mnogo volim. Divan je umetnik. Mi smo jako bliski, rekao mi je da to radi i apsolutno verujem u njega kao umetnika. Dao je sve od sebe da bude što bolji – rekao je Čeda o Milanu Mariću.

A onda je opisao i Bebu Popovića.

– Beba Popović nije bio hukač, nije bio histerik. nije bio neko ko kontroliše medije i teroriše. On je neko ko je beskrajno voleo Zorana Đinđića. Nosi svoj krst, na nekim planovima se potpuno razilazimo. Ne mogu da

Kako je rekao, gledao je samo 20 minuta serije, bilo mu je teško i u emisiji je zaplakao.

– Bilo mi je teško da gledam seriju. Zovu me svi, ali ne mogu da govorim o tome. Ne mogu da se vraćam u to vreme, teško je – rekao je Jovanović, a onda se rasplakao.

Do detalja je opisao susret u vili Mir.

– Ja sam ionako bio sam. Došao sam sa vozačem. Ništa sa Legijom nisam pričao. Nemam šta da ga pitam. Poznavao sam ga. Onog trenutka kad se Milošević pojavio u prostoriji, da ga nikada niste videli, omdah biste rekli ovo je predsednik. Toliko se razlikovao od svih njih u “VilI”. Rekao mi je “Ti si Čeda? Baš si mlad. Jesu našli ove što su ti stavili bombu pod auto”. Bjelica je bio utegnut, naoružan. Jedva se suzdržavao. Bio je spreman do poslednjeg atoma svoje snage da brani Miloševića.

– Mira je u jednom trenutku nemoćna, a u drugom toliko jaka da je jača od svih u prostoriji.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top