Ovde ste
Home > Život > DA LI ĆE SLUŽAVKA ANA IZDATI SLOBU I MIRU?! Svi gledaoci serije “Porodica” postavljaju ovo pitanje, glumica Jana Bjelica nagoveštava REŠENJE MISTERIJE

DA LI ĆE SLUŽAVKA ANA IZDATI SLOBU I MIRU?! Svi gledaoci serije “Porodica” postavljaju ovo pitanje, glumica Jana Bjelica nagoveštava REŠENJE MISTERIJE


Serija “Porodica” pomerila je granice i izazvala veliki broj komentara, a jedan od naizgled beznačajnih likova u seriji je služavka Ana u vili “Mir”, izbeglica iz Krajine koju glumi Jana Bjelica.

Jana Bjelica, serija "Porodica"

Foto: screenshot RTS / screenshot

Jana Bjelica, serija “Porodica”

Služavka je stalno na meti paranoične Mirjane Marković koja u mnogima, pa i u njoj, vidi tragove izdaje. U više navrata je napada i ispituje za koga radi, kako to da je skoro došla i da jedino njoj radi telefon, a sve je kulminiralo kada ju je u jučerašnjoj, četvrtoj epizodi gađala šoljom jer je poslušala naređenje Slobodana Miloševića i ostala uz nju.

Na pitanje da li su u seriji opravdane slutnje Mirjane Marković prema služavki Ani, Jana Bjelica odgovara:

Serija "Porodica"

Foto: Promo, D. Danilović, O. Bunić / RAS kombo

Serija “Porodica”

– Ona veruje ljudima koji veruju sebi i ona je neko ko veruje u sebe, bez obzira na lične posledice koje ce doći i koje za sada ne može da zna kakve su. Ona, prosto, veruje svom osećaju. Vidim da se sada dovodi u pitanje taj njen dolazak i namera zašto je tu, ali mislim da će se to do kraja serije jasno pokazati. Njen lični motiv je da pomogne, možda baš jer je preživela period kada joj je trebala pomoć koju nije dobila. Način na koji ona bira da se ponaša u kritičnoj situaciji ne ostavlja prostor za polemiku.

Video: Tizer za seriju Porodica

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top