Ovde ste
Home > Kultura > Grupa Evanescense objavila novi album VIDEO

Grupa Evanescense objavila novi album VIDEO


“The Bitter Truth” novi je album grupe Evanescence i to prvi sa njihovom originalnom muzikom posle deset godina. Bend se vratio korenima i poznatom monom zvuku.


Izvor: Headliner

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Album je i odraz linih tragedija lanova grupe (preminuli su iznenada brat pevaice Ejmi Li i dete basiste Tima Mekorda) ba kao i kolektivne tragedije nastale zbog rasne nejednakosti, COVID-a i ekonomskog preokreta. Uprkos mranoj i gorkoj strani ivota, album alje pozitivnu poruku – boriti se je bolje nego odustati.

Ejmi Li pie i peva o temama kao to su unutranji demoni, aljenje, “dobro sam” fasadi koju drutvo namee onima koju se bore s mentalnim zdravljem, pobuna u lice nepravdi i mrnji prema enama, kao i o slobodi koja dolazi sa zavravanjem toksinih odnosa, prenosi Headliner.

“elim da ovaj album ljudima da oseaj nade, snage i moi. Ono to me u ivotu nadahnjuje su ljudi koji su prevladali velike prepreke – preiveli. Nadam se da moemo da ivimo s idejom da kada su stvari nemogue bolne, da ivot vredi iveti”, kae prevaica Ejmi Li.

“Oslanjajui se na te mrane, izazovne trenutke, suoavajui se s njima i shvatajui da u tome nismo sami, ini nas stvarnima. ine nas dovoljno jakima da ih preuzmemo. To nas zbliava, ako dopustimo, u dubljem uvaavanju svetlosti i istine. Hvala na uspomenama. A sada idemo da pravimo neke nove”, dodaje.

Pratite nas na naoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i ukljuite se u nau Viber zajednicu.

Izvorni link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top