Ovde ste
Home > Sport > Fudbal > KAPITENSKI… Kolarov PRIZNAO zbog čega nije igrao protiv Škotske!

KAPITENSKI… Kolarov PRIZNAO zbog čega nije igrao protiv Škotske!


Reprezentacija je ostala bez Evropskog prvenstva, ali i kapitena, pošto je po svemu sudeći to mogao da bude poslednji duel Kolarova u nacionalnom timu. Ipak, bek Intera odlučio se da ne igra tu utakmicu zbog povrede o čemu se mesecima kasnije polemisalo. 

– Što se mene tiče, to što je bilo u novembru, ja sam doneo odluku da ne igram, nije tačno da je trener meni zabranio. Neke stvari sam na svoju ruku radio, nisam bio zdrav, mogao sam da izađem na teren, pa da se posle tri minuta uhvatim za nogu i da bude sve u redu – rekao je Kolarov i nastavio. 

Starsportphoto

– Mogao sam da očekujem da će FSS tad da stane iza mene, sad što su se javljali i pričali, neko je komentarisao iz svog interesa. Ovaj put ja, pre deset godina neko drugi, zbog penala, očekivao sam da na meni bude najveća krivica. Sada je druga energija, čini mi se.

Dotakao se Kolarov i problema unutar celokupnog saveza. 

– Dugo sam bio u reprezentaciji, imamo problem sa strukom, nemamo dovoljno dobrih stručnjaka, trenera. I naša je odgovornost, nas igrača. Ali, činjenica je da moraš da nas staviš u uslove da damo maksimum. Godinama nije iz nas izvlačen maskimum. Osećamo taj fudbal i poraženi se osećamo najviše kada fudbalska reprezentacija izgubi. Potreban nam je kontinuitet. To je važna stvar – kazao je bek Intera. 

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top