Ovde ste
Home > Život > KOMŠINICA JOJ JE MADONA Lepa Brena u Monte Karlu ima stan preko puta svetske pop zvezde, srela je u liftu i nije verovala da ae ona, priča je HIT

KOMŠINICA JOJ JE MADONA Lepa Brena u Monte Karlu ima stan preko puta svetske pop zvezde, srela je u liftu i nije verovala da ae ona, priča je HIT


Pevačica Lepa Brena koja godinama poseduje stan u Monte Karlu ima komšinicu koja je svetski poznata, i to ni manje, ni više nego “kraljicu popa” Madonu.

Lepa Brena

Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

Lepa Brena

Srpska folk pevačica i američka zvezda nemaju stan u istoj zgradi, ali su im terase jedna preko puta druge, pa samim tim jedna drugoj gledaju u prozor.

– Brena i Boba Živojinović godinama poseduju nekretninu u Monte Karlu, gde se trenutno nalaze. Kada je zavladala pandemija, oni su se, maltene, tamo preselili jer su im dani lepši i ispunjeniji. Poznaju dosta ljudi i osećaju se kao pravi domaćini. Mnoga poznata imena iz sveta biznisa pazarili su nekretnine po Monte Karlu, a među poslednjima je i Madona. Ona je kupila stan do zgrade u kojoj je Brena. Stanovi su im čak iste kvadrature i imaju isti raspored prostorija – otkriva izvor blizak Breni za “Telegraf”.

– Srela sam Madonu u Monte Karlu u liftu i videla sam omanju ženicu koja mi je ličila na nju. Bila je sa obezbeđenjem, naočare je imala, krenula žena na džoging. Ja kažem “vidi ovu žensku, ista je Madona” i na kraju sam ukapirala da jeste ona – ispričala je Brena svojevremeno.

Video: Brena uživa u Majamiju

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top