Ovde ste
Home > Sport > Mihajlovi napao Maninija zbog “najboljeg italijanskog veziste”

Mihajlovi napao Maninija zbog “najboljeg italijanskog veziste”


Fudbaleri Bolonje u subotu 3. aprila od 20.45 u meu 29. kola Serije A doekuju tim Intera.


Z.K.Izvor: B92

Foto: EPA-EFE/CESARE ABBATE

Foto: EPA-EFE/CESARE ABBATE

Ekipa iz Milana je na elu tabele sa 65 bodova, dok je Bolonja 11. sa 34 boda.

Trener Bolonje Sinia Mihajlovi imao je uoi mea zamerke na raun selektora Italije Roberta Maninija, pre svega zbog igraa tima koji vodi, Roberta Sorijana.

Manini je pozvao Sorijana u reprezentaciju, ali je on sva tri susreta “azura” u kvalifikacijama presedeo na tribinama. Mihajloviu je to zasmetalo.

Da je selektor paljivo pratio meeve Bolonje ne bi ga pozvao da tri mea bude na tribinama, to nisam oekivao. Sorijano je dokazao da je ove sezone najbolji italijanski vezista, po golovima, asistencijama, po tome kako je igrao za Bolonju. Video sam neke koji su odigrali dva mea do sada, i dobili su minutau, a on nije igrao ni minuta. Bilo bi bolje da je ostao sa nama da trenira“, kae Mihajlovi.

On je nastavio sa kritikama na raun selektora Italije, kod koga je kao pomonik u Interu poeo trenersku karijeru, a zajedno su bili saigrai u Laciju.

Da li bi Sorijano igrao da je igra nekog drugog tima? Ne znam, priam kao trener Bolonje u prijatelj Maninija, ali to mi se nije dopalo. Nije u redu. Nije da Sorijano treba da igra zato to ja to kaem, ve zato to zasluuje“.

Takoe je rekao da bi on na mestu Sorijana loe reagovao.

Dajte mu bar satisfakciju da zaigra, a ne da tri puta bude na tribinama, dao je devet golova, ima nekoliko asistencija. Barem 10-15 minuta da neto pokae. Ako neko zaslui, oda je sa pravom u timu. On ima 30 godina, nije klinac, mogao je makar jednom da bude na klupi. Da sam bio na mestu Sorijana, otiao bih odatle, vratio se kui, uz sav respekt prema Maniniju i Italiji. Smeta meni, mogu misliti kako je sada njemu“, zakljuio je trener Bolonje.

Pratite nas na naoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i ukljuite se u nau Viber zajednicu.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top