Ovde ste
Home > Život > “Moj deda govori jakim srpskim akcentom, nadam se da ću opet doći u Beograd”

“Moj deda govori jakim srpskim akcentom, nadam se da ću opet doći u Beograd”


Brabara Pjević je francuska pevačica srpskog porekla koja će predstavljati Francusku na pesmi “Evrovizije“. Ona je sada u intervjuu za domaće medije rekla kako se nada da će i Srbija i Francuska uću u finale prestižnog muzičkog takmičenja.

Njena pesma “Voila” je trenutno treći favorit za pobedu, a Barbara koja nastupa pod imenom Barbara Pravi, rekla je da se nada da će pobediti, ali da je svakako ponosna i što će nastupati pred celim svetom.

– Time sam već nešto osvojila – kaže Barbara.

Njena pesma nosi poruku samoafirmacije i „kako da volite sebe sa svim greškama i uspesima“.

Ona je govorila i o svom poreklu.

– Moj deda se preselio u Francusku kad je imao 22 godine, jednom smo posetili Beograd i nadam se da ćemo opet doći kad se završi pandemija – rekla je ona za N1 televiziju.

Kako je ispričala u “Novom danu”, njen deda, kome je i posvetila jednu pesmu, govori sa jakim srpskim akcentom, što joj je zanimljivo.

– Ponosan je na mene i jako smo bliski, mnogo se volimo. On mi je i dao ime (prim. aut. umetničko) Pravi, kad sam tražila umetničko ime rekao je – tvoje ime treba da bude Pravi, jer je to na sprskom pravo, autentično. To mi se jako svidelo – rekla je pevačica.

Govoreći o Evroviziji, ona je rekla da ove godine ima mnogo različitih pesama, različitih stilova i žiri će imati veliki izbor.

– Mislim da je to dobro. Ove godine je izbor odličan. Zbog kovida umetnici na mogu da nastupaju, i jako sam srećna što ovde možemo da nastupimo -zaključila je ona za N1.

VIDEO: Hurricane: Vodimo momke da nas čuvaju na Evrosongu

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top