Ovde ste
Home > Život > “Moj muž nije ljubomoran, samo mi treba još pažnje”

“Moj muž nije ljubomoran, samo mi treba još pažnje”


Saskija Frederiks (41) koristi unajmljuje momke koji će je zagrliti i pomaziti dok u Njujorku gradi glumačku karijeru, daleko od muža Artura. Ipak, ne radi se o prevari već, kako kaže, “želji za pažnjom”.

Ona koristi uslugu “Cuddlist” (maženje) i unajmljuje profesionalce koji će joj pružiti malo nežnosti. Iz njene perspektive to ima smisla, budući da je često odvojena od supruga na duži vremenski period. Imajući to na umu, odlučila je da plati ovakve usluge.

– Mnogi ljudi bi pomislili da je čudno što pristupam uslugama maženja jer sam udata, ali zapravo me briga šta drugi misle. Volim pažnju. Gotovo 99 odsto sam sigurna da moj muž nije ljubomoran na maženje jer razgovaram s njim o tome. Više me štiti i verujem da je sve to dobro – zaključila je, dok njen suprug govori da je podržava, jer je siguran da ne prelazi granicu.

– Saskija voli da ima mnogo kontakata i veoma joj je prijatno u blizini drugih ljudi, jer je veoma je nežna. Kad smo zajedno, stalno se mazimo kako bih razumeo zašto joj je potreban taj ljudski kontakt – rekao je suprug Artur.

Što se samog maženja tiče, jedan od profesionalaca kaže da je posao trenutno bolji nego što je ikad bio. U stvari, on svake nedelje putem veb stranice prima 200 zahteva za svoje specijalističke usluge.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top