Ovde ste
Home > Vesti > Novine: “Stadion Partizana ponovo pod lupom policije”; “Vakcina radi”

Novine: “Stadion Partizana ponovo pod lupom policije”; “Vakcina radi”


Dnevna štampa za subotu 3. april piše o novim merama koje je doneo Krizni štab na poslednjoj sednici, vakcinaciji, Veljku Belivuku ali i o Slobodanu Miloševiću.


Izvor: B92

“Novosti” pišu o novim merama koje je doneo Krizni štab: “Krizni štab prelomio”; “Otključavaju bašte kafana od ponedeljka”. “Novosti” pišu i o tragediji koja se dogodila u selu Kovačevac: “Dečak na rolerima podleteo pod kola”.

Sutrašnja “Politika” donosi: “Poslanici završili izveštaj o posledicama NATO bombardovanja”. Pišu i o stadionu Partizana: “Stadion Partizana ponovo pod lupom policije”; “Belivukovi ljudi provalili u zapečaćen prostor u Humskoj”.

“Blic” piše o vakcini, i istraživanju na četiri grada: “Vakcina radi”, ali i o godišnjici izručenja Slobodana Miloševića: “Godišnjica izručenja”.

Sutrašnji “Kurir” piše o kriminalnoj grupi Veljka Belivuka: “Šta je klan Velje Nevolje i Marka Miljkovića radio otetima u Ritopeku”; “Horor”.

“Alo” donosi sve o popuštanju mera: “Od ponedeljka ponovo rade bašte kafića”. Piše i o “propaloj” akciji tajne službe: “Ameri nudili Slobi novo lice”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top