Ovde ste
Home > Život > Odbaena krivina prijava protiv Severine – Vesti – ivot

Odbaena krivina prijava protiv Severine – Vesti – ivot


Prijava protiv Severine Koji zbog dogaaja koji se odigrao 10. marta prole godine kada je pevaica sa suprugom Igorom Kojiem dola po svog sina u kolu zvanino je odbaena.


Izvor: B92

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Sredinom maja prole godine objavljeno je da je Severina Koji provela dva sata na ispitivanju u VII. policijskoj stanici Trenjevka zbog prijave direktorke osnovne kole “Matija Gubec” Ljiljane Klinger da joj je pretila 10. marta 2020. godine.

Pevaicin advokat Mate Mati tada je rekao kako je postupak tajan i nije davao izjave, no sada se Severinina advokatica Jasminka Bilo obratila medijima i otkrila da je protiv Severine odbaena kaznena prijava.

“Obavetavamo Vas da je kaznena prijava protiv Severine Koji, radi kaznenog dela pretnje iz l. 139. st. 2. i 3. KZ-a, odbaena Reenjem Optinskog dravnog tuilatva od 29. juna 2020.g pod brojem KP-DO-3339/20 ‘jer nije utvreno postojanje osnovane sumnje da bi Severina Koji na opisani nain ostvarila obeleje prijavljenog kaznenog dela’, poruila je advokatica Bilo.

Podsetimo, direktorka je, kako su mediji pisali, podnela prijavu zbog dogaaja koji se odigrao 10. marta kada je pevaica sa suprugom Igorom Kojiem dola po svog sina u kolu.

Kojiu navodno uiteljice nisu dopustile da preuzme dete i tada im je Severina rekla da porue direktorki kako ovo to radi nije nimalo u redu te da e se videti na sudu. Zbog ove izjave, koju je Klinger doivela kao pretnju, celi sluaj odluila je da prijavi policiji, navodi “Avaz”.

Pratite nas na naoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i ukljuite se u nau Viber zajednicu.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top