Ovde ste
Home > Život > Popularna zvezda Tik Toka izgubila život na bizaran način “Pričale smo telefonom, kada je na njen auto pala grana, odjednom se čula samo tišina…”

Popularna zvezda Tik Toka izgubila život na bizaran način “Pričale smo telefonom, kada je na njen auto pala grana, odjednom se čula samo tišina…”


Jedna od zvezda Tik Tok-a, tragično je nastradala u ponedeljak nakon što je drvo palo na njen automobil usled nevremena koji je zahvatio područje grada Farmington u jednoj od američkih država. U trenutku tragedije, devojka je razgovarala telefonom sa svojom partnerkom.

Ročel Hager (31), jedna od najpoznatijih Tik Tok zvezda, tragično je preminula usled razgovora sa svojom verenicom, Britani Lin Riči (28). Kako se navodi, ona se u automobilu marke Nisan vozila kroz mesto Farmington, kada je jak vetar slomio granu bora, koja je pala na vozačevu stranu. Smrt je nastupila momentalno, što je potvrdila i njena partenrka.

Tragična sudbina tik tok zvezde

Foto: Farmington Police Department / Ustupljene fotografije

Tragična sudbina tik tok zvezde

„Vozila je, bilo je olujno vreme s jakim vetrom. Iznenada je drvo je palo na njen automobil, nije ga ni videla, nije osetila bol, trenutno je umrla, čula sam samo kako nešto pada i više se ništa nije čulo“, rekla je Ričijeva na video snimku u kome se zahvalila korisnicima što su joj održavali pamćenje na njenu veliku ljubav živim.

Policija je saopštila da je vetar srušio i komunalni stub i dalekovode, ali da niko drugi nije povređen tokom olujenog nevremena.

Kako se navodi iz izveštaja, Hagerova je preminula na licu na mesta, te dolaskom na lice mesta, radnici hitne pomoći nisu mogli ništa da učine . Šef policije Farmingtona Čarls Kenet, rekao je u razgovoru za Nevsveek da je incident “zaista tragičan i neobičan”.

Partnerka preminule, Ričijeva, izjvaila je za lokalnu novinsku kuću da su ona i Hagerova trebali da se venčaju 16. oktobra ove godine, te i da je žrtvin telefon bio postavljen na držač unutar automobila dok su pričale. Kako je rekla, upozale su se u junu prošle godine, od kakda su počele zajedno da sakupljaju veliki broj pratilaca na društvenoj mreži TikTok.

“Imali smo dosta pratilaca na Tik Tok-u, a ona se uglavnom bavila pozitivnošću i nasmejavanjem ljudi. Bila je takva osoba.”, rekla je ona, dodajući kako je njena partnerka radila u domu penzionera kao kuvarica.

Od trenutka smrti do danas, broj pratilaca na profilima Ričijeve i Hagerove je porastao, te se ispod njihovih objava mogu pronaći pisma podrške, ali i opraštanja od tragično nastradale zvezde društvenih mreža.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top