Ovde ste
Home > Život > Šifrovana poruka Ane Lečić – Vesti – Život

Šifrovana poruka Ane Lečić – Vesti – Život


Glumica Ana Lečić, ćerka Branislava Lečića kog je Danijela Štajnfeld imenovala kao svog silovatelja, oglasila se na svom Instagramu prvi put nakon što su optužbe protiv njenog oca iznete u javnost.


Izvor: B92

Foto: Printskrin/TV Prva

Foto: Printskrin/TV Prva

Ana Lečić je postavila fotografiju sebe sa stihovima na engleskom jeziku, i iako se ne pominje svog oca, mnogi misle da govori o njemu i reakcijama javnosti na optužbe Štajnfeld.

Biti “savršena žrtva”

“U mom si srcu, nikada niko neće moći da nas razdvoji. Čekam dan kada će zlo da nestane. Kad se istina pojavi, staviće ogledala na njihova lica i pokazaće kakva su. Kakvu će sramotu da osete. Tišina će postati glasna. S tobom sam na svakom koraku”, napisala je Lečić.

Lečićevo obraćanje javnosti – po osmi-deveti put

Podsetimo, kada su optužbe protiv njenog oca prvi put izašle u javnost, Lečić nije htela da odgovara na pitanja novinara jer je bila na fakultetu.

Štajnfeld: “Pitajte me o mom seksualnom napadu” FOTO

Potom se oglasila, rekavši da “ona zna ko njen otac” i da će “istina izaći na videlo”.

Foto: Printskrin/TV Prva

Foto: Printskrin/TV Prva

Branislav Lečić dao je izjavu u Policijskoj stanici “29. novembar” krajem marta u svojstvu građanina na navode Danijele Štajnfeld da ju je glumac silovao 2012. godine.

Lečić se nakon sedam sati saslušanja obratio javnosti preko svog Fejsbuk profila rekavši da “Lečić može samo da leči, a ne da truje i siluje”, i zaključio objavu izjavom da je “prošao poligraf”, ali to i dalje nije potvrđeno od strane nadležnih institucija.

“Nismo mi sud”, “Ne razumem Miru Karanović”, “Molim vas, preskočite me”

Ono što jeste potvrđeno od strane Tužilaštva je da je glumac negirao sve navode, i u ovom trenutku i dalje se prikupljaju dokazi i vrše provere kako bi se pokrenuo krivični postupak.

“Tužilaštvo nastavlja sa proverama i prikupljanjem dokaza kako bismo bili u mogućnosti da donesemo javnotužilačku odluku u ovom predmetu”, rekla je portparolka Višeg javnog tužilaštva za B92.net pre četiri dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top