Ovde ste
Home > Sport > Stanojevi: Najtee su utakmice pre i posle derbija

Stanojevi: Najtee su utakmice pre i posle derbija


Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojevi rekao je da potuje ekipu Metalca, ali da se nada da e njegov tim biti pravi na sutranjem meu.


MTIzvor: B92, Tanjug

Srdjan Stevanovic/Starsport

Srdjan Stevanovic/Starsport

Crno-beli u subotu od 19.05 sati na stadionu u Humskoj doekuju Metalac iz Gornjeg Milanovca u 29. kolu Superlige, a taj me je uvod za veiti derbi protiv Crvene zvezde koji se igra sledee srede.

“Najtee su utakmice pre i posle derbija. Prethodnog puta smo imali situaciju da smo sa Metalcem igrali nereeno, da smo posle derbija izgubili u Niu. ta nam znai da igramo derbi, a ne pobedimo prethodnu utakmicu. Nadam se da emo biti pravi”, rekao je Stanojevi na video konferenciji pred me.

Crno-beli su u seriji od 18. uzastopnih pobeda u svim takmienjma, a trener ekipe iz Gornjeg Milanovca arko Lazeti istakao je da e bez obzira to je Partizan u ludakoj seriji, njegov tim pokuati da pobedi u Humskoj.

“U dobroj smo formi bili do sada, dobro smo igrali. Potujem ekipu Metalca iz jednog posebnog razloga, imaju dosta igraa i trenera iz kole Partizana. Igraju na jedan dostojanstven nain, sa respektom prema bivem klubu, a iznad svega daju i svoj maksimum i igraju za sebe. To su pokazali u dve utakmice, oni su jedna od retkih ekipa koje nismo pobedili. Sav respekt i potovanje prema njima”, naveo je Stanojevi.

Pratite nas na naoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i ukljuite se u nau Viber zajednicu.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top