Ovde ste
Home > Sport > Košarka > ŽESTOK SUKOB SRBINA I HRVATA U CIBONI! Haos, pljuštale psovke, košarkaš zalupio vrata svlačionice…

ŽESTOK SUKOB SRBINA I HRVATA U CIBONI! Haos, pljuštale psovke, košarkaš zalupio vrata svlačionice…


Na utakmici Cibone i Gorice u hrvatskom košarkaškom prvenstvu došlo je do svađe između trenera Vladimira Jovanovića i legende kluba Damira Markote na poluvremenu susreta, prenose hrvatski mediji. 

Cibona je savladala Goricu 91:84, ali “Indeks” navodi da je ovaj susret od pre nekoliko dana obeležio sukob u svlačionici zagrebačkog tima. Kako se navodno Markota počeo meč protiv Gorice u prvoj petorci, da bi ga trener Vlada Jovanović, nekadašnji trener FMP-a, nakon tri i po minuta izveo iz igre. Od tada ga više nije vraćao na parket.

Starsportphoto

Damir Markota se svađao sa srpskom trenerom

Između Markote i Jovanovića je došlo do sukoba, kada je igrač Cibone besan zalupio vrata svlačionice, dok mu se Jovanović navodno potom unosio u lice. “Indeks” piše i da su sve pratile psovke, kao i da Markota u drugom poluvremenu uopšte nije izašao na teren sa saigračima.

Vlada Jovanović nije komentarisao taj incident posle pobede Cibone, a navodno je sukob nastavljen, pa je Markoti poručeno da ne mora da dolazi na večernji trening koji je održan u četvrtak.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top